Ο ΑΟ Κασσιώπη/Κέρκυρα επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά την ισοπαλία του στις Σέρρες. Στα πλαίσια του Πρωταθλήματος της Football League, το «συγκρότημα» του Αλέκου Βοσνιάδη συνέτριψε με 4-0 τη Ζάκυνθο, σε ματς που διεξήχθη τη Δευτέρα (21/3), στο Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας.
Οι «Φαίακες» πραγματοποίησαν την καλύτερή τους φετινή εμφάνιση, μετατρέποντας σε… περίπατο το νησιωτικό ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής. Με αυτό το «τρίποντο» η κερκυραϊκή ομάδα έκανε ένα ακόμη βήμα προς την άνοδό της στη Super League, παραμένοντας στη 2η θέση της βαθμολογίας, στο «μείον ένα» από την πρωτοπόρο Λάρισα και στο «συν τρία» από τον τρίτο Απόλλωνα Σμέρνης.
Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο ΑΟΚ Κέρκυρα επέβαλε τον ρυθμό του. Έχασε τις πρώτες του ευκαιρίες στο 12′, στο 21′ και στο 24′, ενώ στο 28′ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ. Ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος πέρασε στον Στράτο Χιντζίδη, αυτός έκανε την παράλληλη μπαλιά από τα αριστερά και ο Παναγιώτης Ζορμπάς από το δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-0 και «έλυσε τα πόδια» των γηπεδούχων. Στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος Κόντος έφτασε κοντά στο 2-0, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε άουτ, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξει με αυτό το 1-0.
Ακολούθησε…καταιγισμός από γκολ στην επανάληψη, με τους «Φαίακες» να μπαίνουν και να τελειώνουν το παιχνίδι πολύ γρήγορα. Αρχικά, στο 58′ ο Παναγιώτης Ζορμπάς σέντραρε, ο Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ κοντρολάρισε, με τον Κυριακίδη να βάζει την κόντρα και τον Μάθιου Γκόμες να εκμεταλλεύεται και με προβολή από το ύψος του πέναλτι να κάνει το 2-0.
Δύο λεπτά αργότερα, ο ΑΟΚ κέρδισε φάουλ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Στράτος Χιντζίδης, που με ένα πολύ δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό «παράθυρο» του Παπαδόπουλου, πετυχαίνοντας ένα θαυμάσιο γκολ.
Με τον δίχτυ του σκορ πλέον στο 3-0, όλα έδειχναν πως η κερκυραϊκή ομάδα θα… κατέβαζε ταχύτητα. Στο 70′, όμως, σε μια φάση που δεν… μύριζε γκολ, ο Αλέξανδρος Κόντος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα του Παπαδόπουλου, «γράφοντας» το τελικό 4-0.
Μετά και από αυτό το τέρμα, ο ΑΟΚ… έσβησε τη μηχανή του, με αποτέλεσμα αυτό το 4-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γιώργος Μιχαηλίδης της ΕΠΣ Βοιωτίας.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΟ ΚΑΣΣΙΩΠΗ/ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Γκομές, Χιντζίδης, Βενέτης, Γρομητσάρης, Ζορμπάς (65′ Φάμπιο), Κόντος (80′ Καρντόσο), Νίκιτς, Ανδρεόπουλος, Αρναρέλλης (71′ Σουάνης), Μπαλντοβαλίεφ.
ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Βάνια Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Ορφανίδης, Τσιάμης, Ζέλιος (62′ Ν. Πέττας), Αποστόλου, Ζαϊρί, Κουρέλλας (78′ Μεντούρ), Κυριακίδης, Πεχλιβανόπουλος, Σταματής, Κρολ (85′ Αντωνίου).











