Άσχημο… ποδαρικό στο φετινό γυναικείο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας πραγματοποίησε ο ΑΟ Κέρκυρα ’96, καθώς γνώρισε την ήττα στην Κοζάνη από τον τοπικό ΠΑΟΚ με 2-1, για τη 2η αγωνιστική του 2ου Ομίλου. (Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης οι Κερκυραίες είχαν ρεπό, βάσει προγράμματος).
Ο αγώνας διεξήχθη την Κυριακή (6/12), στο Δημοτικό γήπεδο Κοζάνης (Στρατιωτικό). Η κερκυραϊκή ομάδα είχε πολλές ελλείψεις, ωστόσο κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ (0-1) στο 18′ με σουτ της Αγγελικής Λευθεριώτη στη δεξιά γωνία, έχοντας δεχθεί κεφαλιά-ασίστ στα πόδια της, μέσα στην περιοχή, από την Αριστέα Μεταλληνού.
Το συγκρότημα του Βίκη Παργινού δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα, αφού στη συνέχεια οι γηπεδούχες πέτυχαν την ολική ανατροπή και πήραν τη νίκη με 2-1. Μάλιστα, η ισοφάριση σε 1-1 έγινε με αυτογκόλ της Ασημίνας Κατσαρού στο 25′.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βασίλης Πολυχρονίου και βοηθοί του οι Γρηγόρης Πρέσπαρης και Κυριακή Ζαρομυτίδου (όλοι της ΕΠΣ Καστοριάς). Με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκε η Τίνα Καλούδη του ΑΟ Κέρκυρα ’96.
Η σύνθεση της κερκυραϊκής ομάδας: Βιτουλαδίτη, Κατσαρού, Τ. Καλούδη, Γαστεράτου, Κασσίμη, Μπάντα, Αρβανιτάκη, Καρβούνη, Ζήση, Μεταλληνού (60′ Γκαναβιά), Λευθεριώτη.
• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ














