Τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) μοιράστηκαν σήμερα Κυριακή (22/10) ο ΑΠΣ Μπενιτσών με τον Θιναλιακό Αχαράβης, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α΄ τοπικής Κατηγορίας
Στο γήπεδο του Ολύμπου, στην Καλλιθέα Καναλίων οι φιλοξενούμενοι του Σπύρου Δένδια άνοιξαν το σκορ στο 25ο λεπτό με τον Μιχάλη Χατζηδημητρίου, καθώς μετά από πάσα του Γιώργου Αγόρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του κίπερ, Σωτήρη Γκουτζαμάνη, γράφοντας το 0-1. Ο Χατζηδημητρίου έχασε την ευκαιρία να ζευγαρώσει τα τέρματα για τους «οράνιε» όταν σε εκτέλεση χτυπήματος φάουλ έξω από την περιοχή η μπάλα πέρασε πάνω από το αριστερό δοκάρι της εστίας των Μπενιτσών και βγήκε άουτ.
Οι γηπεδούχοι του Μιχάλη Κονισπολιάτη έφεραν το ματς στα ίσια με τον Βασίλη Πετρόγιαννη που στέλνοντας την μπάλα στο πλεχτό του τερματοφύλακα Ηλιά Σκάρπου έγραψε το 1-1, το οποίο παρέμεινε μέχρι την λήξη της αναμέτρησης
Την αναμέτρηση σφύριξε ο Χάρης Μαργαρίτης
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΣ Μπενίτσες: ( Μιχάλης Κονισπολιάτης), Γκουτζαμάνης, Σαμοϊλης, Πετρόγιαννης, Κατσαμορας, Μοντζενίγος, Μπρατος, Αδαμος, Ζωχιός, Ψαρράς.
Ως αλλαγή έπαιξαν και οι: Πουλημένος, Μποζίκης και Τσολάκης.
Θιναλιακός Αχαράβης: (Σπύρος Δένδιας), Σκάρπος, Νούτσης, Λεπενιώτης, Κωστελέτος, Καρδακάρης, Χατζηδημητρίου, Βλάχος, Αρμένης, Πάκος, Αγορας, Τσιλουσης.
Ως αλλαγή έπαιξαν και οι Κοντάλιπος Στ., Κοντάλιπος Ανδ., Φούκης.















