Για τον Πειραιά ετοιμάζει βαλίτσες η ομάδα υδατοσφαίρισης Νεανίδων (Κ17) του ΝΑΟΚ, προκειμένου να συμμετάσχει στην Τελική Φάση των Πρωταθλημάτων της προαναφερόμενης Κατηγορίας, που θα διεξαχθεί το τριήμερο Παρασκευή 16/6 – Κυριακή 18/6.
Οι νεαρές κερκυραίες αθλήτριες που είναι στον Α΄ Όμιλο Αττικής , όπως αυτό προέκυψε από την κλήρωση της 10ης Μαΐου, θα έρθουν αντιμέτωπες με τον ΝΟ Χανίων, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, στο “Παπαστράτειο”Κολυμβητήριο. Οι Ημιτελικοί, οι αγώνες Κατάταξης, ο μικρός και ο μεγάλος Τελικός, θα γίνουν την Κυριακή (18/6) στο Δημοτικό κολυμβητήριο Αλίμου.
Στην Πάτρα θα ταξιδέψουν και οι Παίδες του ΝΑΟΚ για την Τελική φάση (F12) του Παιδικού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης (Κ15) στον Α’ Όμιλο, όπου θα παίξουν με τον ΠΑΟΚ και τον ΑΟ Παλαιού Φαλήρου στις αναμετρήσεις που θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 16 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν το πρωί της Δευτέρας (19/6) με τους αγώνες που θα γίνουν στο «Αντώνης Πεπανός» (θέσεις 5-8 και Ημιτελικοί), ενώ το απόγευμα στο «Επαμεινώνδας Πετραλιάς» (θέσεις 5-8, μικρός και μεγάλος Τελικός).














