Την πρώτη του νίκη και μάλιστα με ανατροπή κατάφερε σήμερα Τετάρτη (17/5) ο Θιναλιακός Αχαράβης, καθώς κέρδισε εκτός έδρας την Αστραπή Μεσοποταμίας με σκορ 1-2, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των αγώνων ανόδου στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία
Στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό γήπεδο Μεσοποταμίας με καλές καιρικές συνθήκες, με την παρουσία 150 περίπου φιλάθλων, αλλά και μιας άριστης φιλοξενίας για την ομάδα των «οράνιε» από την Διοίκηση της Αστραπής, οι φιλοξενούμενοι του Σπύρου Δένδια είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης (5ο λεπτό) όταν μετά από χτύπημα κόρνερ του Γιώργου Αγόρα η μπάλα έφτασε στον Χρήστο Αρμένη ο οποίος βρήκε τον Νίκο Μουζακίτη, του οποίου η κεφαλιά πέρασε ξυστά από το αντίπαλο τέρμα. Μοιραίο στάθηκε για τους Θιναλιώτες το χτύπημα φάουλ του Βασίλη Μηλιάτη στο 9΄ την μπαλιά του οποίου έδιωξε προσωρινά ο Χρήστος Αρμένης, αλλά την βρήκε ο Γρηγόρης Καραμανίδης που μετά από άσχημη έξοδο του κίπερ, Βασίλη Καλούδη έστειλε την μπάλα στο πλεκτό γράφοντας το 1-0.
Οι «πορτοκαλί» στην συνέχεια και συγκεκριμένα στο 22΄ είχαν δυο συνεχόμενες φάσεις που δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ από χτύπημα κόρνερ στην πρώτη περίπτωση, με τον Ρούι Σίλβα που ο κίπερ των γηπεδούχων, Αλέξανδρος Μεϊμαρίδης έστειλε την μπάλα σε κόρνερ που εκτέλεσε ο Χρήστος Αρμένης και με κεφαλιά ο Μιχάλης Χατζηδημητρίου έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 29΄ ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι στον Θιναλιακό για αντιαθλητικό χτύπημα στο Χρήστο Αρμένη από αντίπαλο, μέσα στην περιοχή και δυο φορές μάλιστα, ενώ του έδωσε και κίτρινη κάρτα! Στο 39΄ μετά από ασίστ του Μιχάλη Χατζηδημητρίου στον Χρήστο Αρμένη, η μπαλιά του τελευταίου βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Στο 42΄ ο Κάρλ-Λούκας Γιόνσον κέρδισε πέναλτι του οποίου την εκτέλεση ανέλαβε ο Μιχάλης Χατζηδημητρίου και από την … άσπρη βούλα έφερε το ματς στα ίσια κάνοντας το 1-1 που έμελλε να είναι και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.
Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου μετά από ένα χαμένο δοκάρι των Καστοριανών, ο Μιχάλης Χατζηδημητρίου στο 53΄ με ένα καταπληκτικό δυνατό σουτ από την περιοχή έγραψε το 1-2 και έδωσε το προβάδισμα στην κερκυραϊκή ομάδα, αλλά και την νίκη . καθώς αυτό ήταν το οριστικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης . Να επισημανθεί οτι στο 73΄τραυματίστηκε -ευτυχώς όχι σοβαρά -ο Κάρλ-Λούκας Γιόνσον και στην θέση του πέρασε ο Σάμιουελ Μπάρκας.
Στον αγώνα σφύριξε ο Δημήτρης Μαργιολάς με την συνεργασία των Γιώργου Γιοβάνη & Αποστόλη Καλογριανίτη άπαντες προερχόμενοι από την Ε.Π.Σ. Καρδίτσας
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ (Μίμης Παπαδόπουλος): Μεϊμαρίδης, Αμανατίδης (77΄ Παλαιοδήμος), Παλαιοδήμος Α, Κράτσιος, Τσαλκίδης, Ψωμιάδης (80΄ Νικολάου), Αντωνιάδης, Μηλιάτης, Κουσίδης (80΄ Πασιώλης), Καραμανίδης, Σωτηριάδης.
ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ ΑΧΑΡΑΒΗΣ (Σπύρος Δένδιας) Βασίλης Καλούδης, Σπύρος Τσιριγώτης, Λάμπρος Πολύζος, Μιχάλης Χατζηδημητρίου, Νίκος Μουζακίτης, Γιώργος Αγόρας, Αλέξανδρος Κωστελέτος, Ρούι Σίλβα, Χρήστος Αρμένης, Νίκι Στέρεφ, Κάρλ-Λούκας Γιόνσον
Ως αλλαγή έπαιξαν και οι Σάμιουελ Μπάρκας (74), Δημήτρης Πάκος (89΄)















