Στην πρεμιέρα, των αγώνων ανόδου στην Γ΄ Εθνική η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Μαΐου, ο Πρωταθλητής της ΕΠΣ Κέρκυρας Θιναλιακός Αχαράβης , θα υποδεχθεί τον Θρίαμβο Λούρου, ο οποίος σήμερα Σάββατο (22/4) στέφθηκε Πρωταθλητής της ΕΠΣ Πρέβεζας /Λευκάδας, καθώς κέρδισε εκτός έδρας τον Ερμή Καναλακίου με σκορ 1-0.
Ο Θρίαμβος τερμάτισε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς σε 18 αγωνιστικές συγκέντρωσε 45 βαθμούς έχοντας 14 νίκες 3 ισοπαλίες και μια ήττα και με διαφορά ενός βαθμού από τους Αμβρακικό Βόνιτσας και Εθνικό Φιλιππιάδας (44 βαθμοί).
Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής οι «οράνιε» θα μεταβούν στην Καστοριά, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Πρωταθλητή της τοπικής ΕΠΣ, Αστραπή Μεσοποταμίας η οποία επικράτησε σήμερα Σάββατο (22/4) εντός έδρας του ΑΣ Νταηλάκη με 2-0 και συγκέντρωσε 56 βαθμούς σε 22 αγωνιστικές και με διαφορά ενός βαθμού από τον δευτεραθλητή Γραμμοχώρια (55 βαθμοί)
Την 3η αγωνιστική ο σύλλογος της Βόρειας Κέρκυρας θα παίξει και πάλι εκτός έδρας, καθώς θα αντιμετωπίσει την Θύελλα Κατσικά την Πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Ηπείρου, η οποία κέρδισε 3-2 τον ΠΑΣ Κράψης και σε 31 αγωνιστικές συγκέντρωσε 86 βαθμούς ( 28 νίκες, 2 ισοπαλίες και μια ήττα)













