Την εκτός έδρας μεγάλη νίκη του Δία Κασσιόπης επί του Εθνικού Περουλάδων με σκορ 1-2 στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής των αγώνων play –off του Βορείου Ομίλου επισκίασε η ξαφνική αδιαθεσία του προπονητή του Δία, Μανώλη Ροκίδη.
Ο 68χρονος τεχνικός στο δεύτερο ημίχρονο αισθάνθηκε ζαλάδα και αμέσως έτρεξαν κοντά του η γιατρός του αγώνα, Σάρα Αλαντάσι και ένας ακόμη γιατρός που βρισκόταν στις κερκίδες, ο Ευγένιος Δουμαράπης και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας για προληπτικούς λόγους, αλλά και εξετάσεις.
Οι πληροφορίες λένε ότι η υγεία του συμπαθέστατου κόουτς δεν εμπνέει ανησυχίας, ενώ σύσσωμη η ομάδα του, του αφιερώνει την σημερινή μεγάλη νίκη που την οδηγεί στον Τελικό των play off, αλλά και την εν γένει πορεία της ομάδας στο φετινό Πρωτάθλημα στην Β΄ Τοπική Κατηγορία.
Η Διοίκηση του Εθνικού Περουλάδων την ακόλουθη ανακοίνωση «Σήμερα δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να κάνουμε το βήμα παρά πάνω.Δεν πειράζει συνεχίζουμε. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Δία και περαστικά στον κοουτς Μανώλη Ροκιδη».
Το CORFU CORNER εύχεται ολόψυχα στον κύριο Ροκίδη περαστικά και γρήγορη επάνοδο στην καθημερινότητα














