Με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ορίστηκε νέα Διοίκηση στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας.
Όλα καλά και όλα ωραία, λοιπόν νέα Διοίκηση, νέες υποσχέσεις, νέες ελπίδες για τις ομάδες όλων των αθλημάτων που αναγκάζονται τόσο να προπονούνται, όσο και να δίνουν αγώνες με ότι κίνδυνο ή κινδύνους συνεπάγεται αυτό. Το θέμα είναι να μην μείνετε στα λόγια και στις γραφειοκρατικές κωλυσιεργίες, διότι ως γνωστόν και αυτός που σας όρισε πριν από δυο καλοκαίρια που είχε έρθει στο νησί και είχε επισκεφτεί τον χώρο ο Υφυπουργός του θα…θα…θα έταξε υποσχέθηκε, συναίνεσε, έδειξε δε τόσο αμέριστο ενδιαφέρον που αυτή την στιγμή το Εθνικό Στάδιο αποτελεί ντροπή με τις εικόνες εγκατάλειψης, επικινδυνότητας και καταστροφής που έχει και έχει γίνει πάμπολλες φορές σημείο αναφοράς για την κατάντια του!
Παραθέτουμε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο:
Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Αγάθος
Αναπληρωτής Πρόεδρος:
Θεοφάνης Αυλωνίτης
Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Τόμπρος
Αναπληρωτής Αντιπρόεδρος: Αλέξανδρος – Σπυρίδων Τσιμπούλης,
Γραμματέας: Δημήτρης Έριτσος,
Αναπληρώτρια Γραμματέας:
Δοβανά Σταυρούλα
Ταμίας: Κωνσταντίνος – Σπυρίδων Καλούσης,
Αναπληρωτής ταμίας:Ιωάννης Μεριανός
Έφορος: Ανδρέας Προβατάς
Αναπληρωτής έφορος: Στυλιανός Σοφιανός
Μέλος: Αλεξάνδρα Αργαλιά
Αναπληρωματικό μέλος:Μαγδαληνή Κόκκαλη
Μέλος: Άννα Αποστολοπούλου
Αναπληρωματικό μέλος: Βανέσα Μάνδηλα
«Η νέα Διοίκηση αναλαμβάνει σε μια δύσκολη στιγμή για το Ε.Α.Κ.Κ με πολλά προβλήματα. Στόχος μας είναι στο προσεχές διάστημα, το Ε.Α.Κ.Κ να καταστεί μια λειτουργική αθλητική εγκατάσταση, που θα εξυπηρετεί, στο καλύτερο δυνατό βαθμό, τις ανάγκες των ομάδων και των ατόμων που χρησιμοποιούν την εγκατάσταση. Θα υποστηρίξει και θα ολοκληρώσει τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη από το προηγούμενο Δ.Σ, θα κάνει νέα καταγραφή – επικαιροποίηση των σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις και θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, σε συνεργασία με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, τους Βουλευτές και φυσικά με τους ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού, για την επίλυσή τους.
Ευχαριστούμε τέλος τον Υφυπουργό κ. Ελευθέριο Αυγενάκη για την εμπιστοσύνη του προς το νέο Δ.Σ και δεσμευόμαστε, ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία της εγκατάστασης. Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Σταμάτιο Λυκούρη για τη μέχρι σήμερα συνεισφορά του».














