Με νίκη και μάλιστα με ανατροπή έκλεισε η τελευταία (18η αγωνιστική) του κανονικού Πρωταθλήματος της Β΄ τοπικής Κατηγορίας, για τον πρωτοπόρο του Νοτίου Ομίλου, ΑΠΣ Μπενιτσών, καθώς κέρδισε εκτός έδρας την Θύελλα Γαρίτσας με 2-1.
Στο γήπεδο του Ολύμπου, στην Καλλιθέα Καναλίων, όπου διεξήχθη η αναμέτρηση το σκορ για τους γηπεδούχους του Τάσου Δημόπουλου, άνοιξε στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης ο Στέφανος Δοκανάρης με σουτ εκτός περιοχής γράφοντας το 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι του Μιχάλη Κονισπολιάτη έφεραν το ματς στα ίσια στο 52′, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Άριαν Κανάνι, ο Αιμίλιος Κοκοδήμας με κεφαλιά έκανε το 1-1 . Στο 68′ ο Νίκος Ανδριώτης με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα καρέ του κίπερ Σκανδάλη γράφοντας το οριστικό 1-2.
Ο ΑΠΣ Μπενιτσών, όπως προαναφέραμε βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 44 βαθμούς, μετρώντας 14 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες, ενώ έπεται η συνέχεια στα play off.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Θωμάς Βλάσσης, με βοηθούς του Γιάννη Σταμάτη-, Αυλωνίτη
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Θύελλα Γαρίτσας ( Τάσος Δημόπουλος) Σκανδάλης, Κοσκινάς, Γαούτσης Σ., Καρβούνης Α., Μπέκιος, Δοκανάρης, Καρράς, Γρίβας, Παμπουρίδης, Καρβούνης Κ., Χιουσενάι
(Ως αλλαγή έπαιξαν και οι: Κολιογιάννης, Χαμπιλάι)
ΑΠΣ Μπενίτσες ( Μιχάλης Κονισπολιάτης) Ασπιώτης, Ψαράς, Μελίδης Α., Τσολάκης, Κοκοδήμας, Πιέρρης, Κατσούλης, Παππάς, Μπράτος, Μοτσενίγος, Ανδριώτης
(Ως αλλαγή έπαιξαν και οι: Κανάνι, Μελίδης Γ., Σεϊντιράι, Σκεύης)














