Η Κερκυραία Πρωταθλήτρια, Σπυριδούλα Καρύδη ήταν η χθεσινή νικήτρια στο Τριπλούν Γυναικών, με άλμα στα 13,42 μ., στο 37ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού, που πραγματοποιείται αυτό το σαββατοκύριακο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας .
Η άλτρια του Γιώργου Πομάσκι , η οποία βρίσκεται στην 17η θέση στο Road to Istanbul και είναι εντός πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη. δεν είχε πρόβλημα να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο, όπως και πέρυσι, αλλά και να βελτιώσει τη φετινή της επίδοση, ενώ το 2022 είχε κερδίσει με 13,41μ. Τα άλματά της ήταν κατά σειρά: Άκυρο, άκυρο, 13,11μ., 13,42μ., 13,21μ. και άκυρο
Δεύτερη ήταν η Σωτηρία Ράπτη με 12,84μ. και τρίτη η Κωνσταντίνα Ρωμαίου (πρώην αθλήτρια του Κερκυραϊκού Γ.Σ και νυν του Παναθηναϊκού) με 12,78μ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Τριπλούν: Σπυριδούλα Καρύδη (ΑΟ Κάλλιστος) 13,42μ., Σωτηρία Ράπτη (ΑΓΣ Ιωαννίνων) 12,84μ., Κωνσταντίνα Ρωμαίου (Παναθηναϊκός ΑΟ) 12,78μ., Μελίνα Ζάραγκα (ΓΣ Κερκυραϊκός) 12,67μ., Αναστασία Βοκοτοπούλου (Πανελλήνιος ΓΣ) 12,44μ., Δάφνη Ντούλαπτση- Τέιβεν (ΑΟ Κούρος Πατρών) 12,39μ., Μαρία Στεφανοπούλου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) 12,17μ., Φωτεινή Μίζιου (ΠΑΟΚ) 12,13μ., Αλεξάνδρα Γεωργακοπούλου (ΑΟ Φιλοθέης) 12,08μ., Βασιλική Βαλέρη (ΟΦΚΑ Οδυσσέας) 11,92μ., Αγγελική Λυμπεροπούλου (ΓΑΣ Αλεξάνδρεια) 11,84μ., Αθηνά Τζιατζιούλη (ΓΣ Ελ. Βενιζέλος) ακυρώθηκε.
Επίσης είχαμε την συμμετοχή και των κάτωθι Κερκυραίων αθλητών:
Στέλιος Σκορδίλης (Παναθηναϊκός ΑΟ) κατέλαβε την 7η θέση με 4,70μ στο επι κοντώ Ανδρών
Δημήτρης Μονόπωλης (ΓΣ Κηφισιάς) 10ος με 14,42μ. στο τριπλούν Ανδρών
Παναγιώτης Τριβυζάς (Παναθηναϊκός ΑΟ) 4ος με 6.80, στον Τελικό Ανδρών στα 60μ.
Ο Αρσένης Κουλούρης (ΑΕ Λευκίμμης), με άλμα στα 13,73 δεν κατάφερε να προκριθεί στο Τελικό του Τριπλούν,
Ο Σπύρος Δουκατέλης (πρώην αθλητής στον Κερκυραϊκό Γ.Σ , και νυν του σωματείου Γ.Σ «Ελευθέριος Βενιζέλος») ,στα 400μ. ακυρώθηκε στον Προκριματικό
Ο Πέτρος Πρίφτης (ΓΣ Κέρκυρας 2018), δεν τα κατάφερε στα Προκριματικά του επι κοντώ Ανδρών.
Στου σημερινούς αγώνες (Κυριακή 19 Φεβρουαρίου) θα λάβουν μέρος οι Παναγιώτης Τριβυζάς (Παναθηναϊκός) στον Τελικό των 200μ, η Ηρώ Βραδή (ανήκε στον Κερκυραϊκό Γ.Σ και τώρα στον Ερμή Κων/λεως Θεσσαλονίκης) στο επι κοντώ Γυναικών, η Κωνσταντίνα Ρωμαίου (πρώην αθλήτρια του Κερκυραϊκού Γ.Σ και νυν του Παναθηναϊκού)













