Αν και η αναμέτρηση του Δία Κασσιόπης με την ΓΕ Παλαιοκαστριτών ξεκίνησε άσχημα, καθώς στο 1ο μόλις λεπτό τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο, ο Μίλτος Λούλης και αντικαταστάθηκε άμεσα από τον Σπύρο Κοντό, εν τούτοις το ματς ήταν ένα ντέρμπι ανάμεσα στις δυο ομάδες, από το οποίο νικητής βγήκε το συγκρότημα του Θάνου Αγάθου.
Στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό γήπεδο Κασσιόπης, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Β΄ τοπικής Κατηγορίας (Βόρειος Όμιλος), παρότι και οι δυο ομάδες είχαν την ευκαιρία (με τον Δία να έχει τις περισσότερες) για να ανοίξουν το σκορ, τελικά πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με συνοδεία το 0-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 65΄ο Ανδρέας Μποζίκης, των φιλοξενουμένων, μετά από ωραία ενέργεια του Μιχάλη Αγάθου, με σουτ μέσα στην περιοχή έστειλε τα δίχτυα στην εστία του κίπερ Σαρακινού, γράφοντας έτσι το 0-1, που ήταν και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, καθώς στις καθυστερήσεις δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι που έγινε στον Στέφανο Νίνο. Να επισημανθεί εδώ πως η ΓΕΠ από το 79΄ έπαιζε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Νίκου Μποζίκη με 2η κίτρινη κάρτα. Επίσης να σημειωθεί πως την νίκη του αυτή σύσσωμο το σωματείο την αφιερώνει στον Μίλτο Λούλη.
Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι του Μανώλη Ροκίδη διαμαρτυρήθηκαν στο 75΄ για καταφανέστατο πέναλτι που δεν τους δόθηκε σε ανατροπή του Σαλβάνου, κάτι που υποστήριξε και ο επόπτης προς τον διαιτητή.
Διαιτητής του ματς ήταν ο Βασίλης Δράμπαλος έχοντας ως βοηθούς του , τους Δημήτρη Βασιλείου – Αλέξανδρο Δημητρά
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΣ ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ (Μανώλης Ροκίδης) Σαρακινός, Βλάχος , Μπαζιώτας, Ζαφείρης, Κονισπολιάτης, Πουλιάσης, Μπάνος, Ανδ. Σαλβάνος, Καρμπούρης, Σπ. Σαλβάνος, Φιτσάνι
(Ως αλλαγή έπαιξαν και οι Τρύφωνας, Γαρνέλης, Γρίβας)
ΓΕ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΩΝ (Θάνος Αγάθος): Μποζίκης Γ, Μποζίκης Ν, Λέων Αγάθος, Κατσαρός, Καζιανης, Δ. Μποζίκης Α Γκόγκος, Στ. Νίνος Μιχ Αγάθος, Πουλημάς, Λούλης (1΄ αλλαγή λ.τρ Κοντος)
Ως αλλαγή έπαιξαν και οι Θανασιάς, Κορακιανίτης














