Τρεις ακόμη βαθμούς πρόσθεσε στην συλλογή της η Ομόνοια Γαστουρίου, (οι οποίοι την διατηρούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και στο +1 από τον ΑΠΣ Μπενιτσών), καθώς κέρδισε εντός έδρας τον αξιόμαχο, Ηρακλή Αγίων Δέκα, με σκορ 2-1.
Στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Κέρκυρας το περασμένο Σάββατο (10/12), στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Β΄ τοπικής Κατηγορίας (Νότιος Όμιλος) . το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 30΄ ο Στέφανος Μέτης με ένα έξοχο σουτ, το οποίο κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Γιώργου Ντάϊκου, ενώ στην συνέχεια απώλεσαν τρεις ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους: η πρώτη με τον Μάριο Σουρβίνο, η δεύτερη με την κεφαλιά του Παύλου Φυλάκη η οποία κατέληξε στο δοκάρι του Ντάϊκου και η τρίτη με την εκτέλεση κόρνερ από τον Στέφανο Μέτη, που η μπάλα κατέληξε και πάλι στο δοκάρι. Το 1-0 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι ζευγάρωσαν τα τέρματά τους με το σουτ του Μάριου Μπούντου στο 50΄ (2-0). Οι φιλοξενούμενοι του Κώστα Μάμαλου στο 55 έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ, με το σουτ του Δημήτρη Ζωχιού που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του κήπερ Γκουτζούπα. Στο 59΄ οι Ηρακλειδείς μείωσαν σε 2-1 από την… άσπρη βούλα με τον Κωνσταντίνο Μαυρωνά, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, καθώς οι δυο προσπάθειες του σκόρερ του πρώτου γκολ της Ομόνοιας, δεν είχαν αίσιο τέλος.
«Άρχοντας» της αναμέτρησης ήταν ο Κώστας Γιούργας, που είχε την συνεργασία των Μιχάλη Γραμμένου και Μιχάλη Καββαδία
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ομόνοια Γαστουρίου (Κώστας Μάμαλος) Γκουτζούπας, Κατσίχτης, Μέτης, Σουρβίνος, Καρύδας, Μαντζώνης, Φυλάκης, Μπούντος, Σότα, Μέλλος, Παππάς
(Ως αλλαγή έπαιξαν και οι: Αθανασιάδης, Χατζόπουλος, Βλάχος Α., Τριβυζάς)
Ηρακλής Αγίων Δέκα (Σπύρος Ντάικος) Ντάικος, Ρώσσιος, Ρίζος, Ανδριώτης, Ζωχιός Δ., Ζωχιός Ι., Τσάκας, Ζωχιός Α., Βελλιανίτης, Μαυρωνάς, Καραμποϊκης
(Ως αλλαγή έπαιξαν και οι: Λάνης, Δημητρόπουλος)















