Την πεποίθησή του ότι ο ΑΟ Κασσιώπη/Κέρκυρα έχει τις δυνατότητες αύριο Πέμπτη (29/1) να πετύχει την πρόκριση στα Προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αντιμετωπίζοντας στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ (ρεβάνς του 1-1), εξέφρασε ο Μιχάλης Γρηγορίου.
Μιλώντας στον αθηναϊκό αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM», ο τεχνικός των «Φαιάκων» ανέφερε μεταξύ άλλων:
• Για τον πρώτο αγώνα, στο ΕΑΚ Κέρκυρας:
«Πετύχαμε δύο γκολ, αλλά το αποτέλεσμα ήταν 1-1, αφού η ισοφάριση προήλθε από αυτογκόλ. Δώσαμε ιδιαίτερο βάρος στην αναμέτρηση με τη Βέροια που θα ακολουθούσε και ήταν πολύ κοντά αυτό το παιχνίδι. Περιμένουμε κάποιες επιστροφές παικτών, που μας έχουν στοιχίσει αρκετά. Το παιχνίδι της Πέμπτης θα είναι ανοιχτό και έχουμε την ομάδα για να κάνουμε τη ζημιά στην ΑΕΚ».
• Για την εικόνα που σχημάτισε για την «Ένωση»:
«Έχει ποδοσφαιριστές ιδιαίτερα ταλαντούχους, παίκτες που έχουν παρόν αλλά και πολύ μέλλον. Μάνταλος, Μπακάκης, Πλατέλλας, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, ο Ανέστης. Έχει επενδύσει στο μέλλον και καλά κάνει. Είναι μία ομάδα που έχει τεράστια δυναμική μετά την είσοδο του Μελισσανίδη και τη συσπείρωση που έχει από πέρσι. Και στον αγώνα με τον Ατρόμητο είδαμε πως ανταποκρίθηκε. Είναι μία μεγάλη ομάδα και τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστήσει για τον τίτλο».
• Για το αν μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο του Κυπέλλου ο ΑΟΚ Κέρκυρα σε συνδυασμό με τη μάχη που δίνει για την παραμονή στην πρώτη Κατηγορία:
«Από τη στιγμή που αποκλείσαμε τον ΠΑΟΚ, αυτό είπα στα παιδιά. Από τη στιγμή που είναι ένα παιχνίδι, δεν χρειάζεται να μας αγχώνει. Δεν είναι στόχος μας το Κύπελλο. Το όνειρό μας είναι να μείνει η ομάδα στη Σούπερ Λίγκα και να μπουν οι βάσεις για να πάει καλύτερα τα επόμενα χρόνια. Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και άλλες μεγάλες ομάδες είναι περισσότερο ψυχολογικό το θέμα. Όταν αποκλείσαμε τον ΠΑΟΚ, είπα στους παίκτες μου ότι σε δύο παιχνίδια μπορούμε να παίξουμε την μπάλα μας και γιατί όχι να μην προκριθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η αλήθεια είναι ότι έχουν φύγει δύο ομάδες, μετά από όλα αυτά που έγιναν στη Νίκη Βόλου και συμβαίνουν στον ΟΦΗ. Είναι λυπηρά αυτά τα γεγονότα και για τις δύο ομάδες. Είμαστε ιδανικοί αυτόχειρες, αφού θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει με αυτό τον στόχο. Πάλι ήταν θέμα ατυχίας. Υπάρχουν αρκετά παιχνίδια που ήμασταν καλύτεροι και αδικηθήκαμε ή δεν καταφέραμε να στείλουμε την μπάλα στα δίχτυα. Θα μπορούσαμε να φτιάξουμε την ομάδα από φέτος για του χρόνου. Είναι κομβικό το παιχνίδι με τη Βέροια, μία έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, και αν πάρουμε τη νίκη θα μπορέσουμε να κοιτάξουμε τον αγώνα με την ΑΕΚ».














