Άλλο ένα τρίποντο πρόσθεσε στον… λογαριασμό της η Ολυμπιάδα Καρουσάδων, καθώς χθες Κυριακή (4/12) κέρδισε εντός έδρας με 2-0 τον ΟΦΑΜ, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α τοπικής Κατηγορίας.
Στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό γήπεδο Καρουσάδων, παρότι το συγκρότημα του Σάββα Σιδερόπουλου είχε σημαντικές απουσίες παικτών από την βασική του ενδεκάδα (Νίκος Λεοντίτσης Σπύρος Κροκίδης Σπύρος Κοντάλιπος),αλλά και με την παρουσία 4 (αρχικά) και κατόπιν 5 παικτών, κάτω των 20 και με τον τερματοφύλακα, Άγγελο Τσουκαλά να βρίσκεται σε μια καταπληκτική μέρα και με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Καρβούνη, ο οποίος με 2 γκολ (ένα σε κάθε ημίχρονο) πήρε την νίκη, η οποία έφερε την ομάδα στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Κρόνο Αργυράδων και τον Κεραυνό Αγίου Νικολάου. Να επισημάνουμε εδώ, πως υπήρξαν και άλλες τρεις ευκαιρίες για να διευρυνθεί το σκορ με τον Κωνσταντίνο Καρβούνη, τον Λουκά Βλασερό και τον Βαλεντίνο Μπουντάνι.
Από την άλλη πλευρά, με τον ΟΦΑΜ (που διαθέτει ένα πολύ αξιόλογο ρόστερ) βρεθήκαμε στο ίδιο έργο θεατές, καθώς για ακόμη μια αγωνιστική έφτασε αρκετές φορές στην… πηγή και δεν ήπιε νερό, με κυριότερες και σημαντικότερες ευκαιρίες: τα δυο δοκάρια με τους Χριστόφορο Αρμενιάκο και Σταύρο Ρούσσο, τις διπλές κλασικές ευκαιρίες των Άκη Χαρβαλιά, Χριστόφορου Αρμενιάκου και Γιάννη Γωνιάδη.
Ρέφερι του αγώνα ήταν ο Κώστας Τόμπρος, ο οποίος είχε την βοήθεια των Μιχάλη Γραμμένου και Δημήτρη Βασιλείου.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ολυμπιάδα Καρουσάδων (Σάββας Σιδερόπουλος) Τσουκαλάς, Μέσσας, Νικολάου, Κατσαρός, Χαλικιάς, Σακκάς, Μαρίτσας, Μπαντούνος, Καπάνταης, Βλασερός Λ., Καρβούνης
(Ως αλλαγή έπαιξαν και οι: Προβατάς, Διαμαντόπουλος Ν., Μπουντάνι)
ΟΦΑΜ (ΓιάννηςΓκαμπέτας.):Σπαταλάς, Αρμενιάκος Τ., Ταμπάκου, Γραικός, Ανδριώτης Χ., Μαγγώνης, Βασιλάκης, Κάρρας, Γωνιάδης, Χαρβαλιάς, Αρμενιάκος Χ.
(Ως αλλαγή έπαιξαν και οι: Ρούσσος, Γκερμπεσιώτης, Λίβερης, Αμπατζίδης)














