Δεν προέκυψε νικητής στο παιχνίδι ανάμεσα στον Όλυμπο Κέρκυρας και τον ΟΦΑΜ, στο παιχνίδι που έγινε σήμερα Σάββατο (12/11), στο γήπεδο του Ολύμπου, στην Καλλιθέα Καναλίων για τη 4η αγωνιστική της Α Κατηγορίας. Οι ομάδες των Άκη Πανδή και Γιάννη Γκαμπέτα έμειναν στο 0-0 και πρόσθεσαν από ένα βαθμό στο… σακούλι τους.
Η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη, με εκατέρωθεν χαμένες ευκαιρίες, όπως το σουτ του Άκη Χαρβαλιά από πλεονεκτική θέση, που κατέληξε άουτ, ενώ το σουτ του Θωμά Καραμάνου αποκρούστηκε από τον κήπερ Σπαταλά στο πρώτο μέρος.
Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι υπήρξαν … άσφαιρες προσπάθειες με τους Θωμά Καραμάνο για τους γηπεδούχους και Γιάννη Γωνιάδη ,Κώστα Γραικό για τους φιλοξενούμενους και με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο.
Στον αγώνα σφύριξε ο Κώστας Γιούργας έχοντας την βοήθεια των Στεφανία Σάτκλιφ και Δημήτρη Βασιλείου
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Όλυμπος Κέρκυρας (Άκης Πανδής ) Γκερδούκης, Βλαστός, Βαγγαλάτης, Κοσκινάς, Σ.Γραμμένος , Καραμάνος, Μυρίλλας, Ασπιώτης, Μέξας, Χρ. Γραμμένος, Αράθυμος
Ως αλλαγή έπαιξαν και οι: Λιούμπας, Ρουβάς
ΟΦΑΜ (Γιάννης Γκαμπέτας) Σπαταλάς, Ρούσσος, Μαράτζας, Σπίνουλας, Κ. Γραικός. Μαγγώνης, Βασιλάκης, Κάρρας, Σκολαρίκης, Γωνιάδης, Χαρβαλιάς
Ως αλλαγή έπαιξαν και οι: Ταμπάκου, Τάσος Αρμενιάκος, Γκερμπεσιώτης
Στην ιστοσελίδα μας υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την συγκεκριμένη αναμέτρηση














