Με … ψηλά το κεφάλι η Αναγέννηση Περιβολίου αποκλείστηκε σήμερα Τετάρτη (9/11) από τον θεσμό του τοπικού Κυπέλλου, καθώς έφερε ισοπαλία με τον Αστέρα Πετριτή, o οποίος προκρίθηκε στους «8» της διοργάνωσης.
Στο ματς που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίου, ο Σταύρος Ρουμελιώτης ήταν ο παίκτης που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας των γηπεδούχων στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης, γράφοντας το 0-1. Στην συνέχεια οι Περιβολιάτες έφεραν το ματς στα ίσια με τον Δημήτρη Νικομάνη στο 32΄ κάνοντας το 1-1. Οι Πετριτιάτες ξαναπήραν κεφάλι στο σκορ με τον Δημήτρη Σούκερα στο 39΄ που έκανε το 1-2, ενώ στην συνέχεια ο ίδιος παίκτης στο 44΄ ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ σε 1-3, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Το συγκρότημα του Σταμάτη Κουλούρη δεν πτοήθηκε από το σκορ με αποτέλεσμα να συνεχίσει να κυνηγάει το γκολ, κάτι που κατάφερε στο 52΄ ο Σπύρος Βούλγαρης κι έκανε το 2-3 , ενώ στο 69΄ ο Αλέξανδρος Δήμος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έγραψε το 3-3, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.
Το ενδιαφέρον του συγκροτήματος του Γιάννη Σφακιανάκη, αφού πήρε το εισιτήριο για τους «8» είναι τώρα επικεντρωμένο στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας με τον ΑΠΣ Ζακύνθου, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή (13/11) το πρωί, στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Κέρκυρας, στα πλαίσια του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.














