• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
Κάνοντας την ολική ανατροπή του σκορ, ο Εθνικός Περουλάδων επικράτησε εκτός έδρας του Κεραυνό Ποταμού με 2-1 και «σκαρφάλωσε» στην καρδιά του βαθμολογικού πίνακα του Βορείου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Κέρκυρας.
Το παιχνίδι εκκρεμούσε για τη 17η αγωνιστική κι έγινε την Τετάρτη (26/2), στο Δημοτικό γήπεδο του Κοντοκαλίου. Υπενθυμίζουμε πως δεν είχε διεξαχθεί την περασμένη Κυριακή, έπειτα από αίτημα ης φιλοξενούμενης ομάδας, λόγω πένθους για την απώλεια του πρώην Προέδρου της (και παλαιού μέλους του Δ.Σ. της ΕΠΣΚ), Δημήτρη Αυλωνίτη.
Ο Κεραυνός Ποταμού του Κώστα Δημουλά προηγήθηκε στο σκορ στο 15ο λεπτό με διαγώνιο σουτ του Χρήστου Νικολούζου, ωστόσο στο τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης ο Εθνικός Περουλάδων του Δημήτρη Κουρσάρη (προπονητής και παίκτης της ομάδας) κατόρθωσε με δύο εντυπωσιακά γκολ να φέρει… τούμπα το ματς! Στο 60′ ο Βασίλης Φραγκούλης με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας, ισοφαρίζοντας σε 1-1, ενώ στο 80′ ο Γιώργος Νίκας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο πέτυχε το 1-2.
Ο Κώστας Γιούργας διαιτήτευσε τον αγώνα, έχοντας για βοηθούς τους Θωμά Βλάσση και Αντώνη Βλάσση.
Η βαθμολογία (σε 17 αγ/κές):
Αστέρας Λιαπάδων 38
Αυγερινός Βαλανειού 33
ΑΕ Αρίλλα/Καββαδάδων 32
Καποδίστριας Δουκάδων 32
Ηρακλής Σφακερών 27
Εθνικός Περουλάδων 20
ΠΑΟ Κορακιάνας 18
Κεραυνός Ποταμού 17
Βέλος Βελονάδων 13
Αστέρας Σπαρτύλα 5
ΓΕ Θιναλίου 4
Σημείωση: Ο Αστέρας Λιαπάδων και ο Αστέρας Σπαρτύλα ξεκίνησαν με -2 βαθμούς, λόγω περσινής ποινής.















