Τα Χλωμοτιανά “ξαναγυρίζουν” στα κερκυραϊκά γήπεδα! - CorfuCorner.gr
07/08/2013

Τα Χλωμοτιανά “ξαναγυρίζουν” στα κερκυραϊκά γήπεδα!

  
Έπειτα από απουσία 6 ετών, ο ΠΑΣ Χλωμοτιανών επιστρέφει στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Κέρκυρας.
Το σωματείο του νοτίου συγκροτήματος του νησιού είχε αναστείλει τη λειτουργία του από το καλοκαίρι του 2007. Πριν από λίγο καιρό, όμως, μια παρέα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και ποδοσφαιρανθρώπων από την περιοχή της Μεσογγής (που γειτονεύει με τα Χλωμοτιανά), αποφάσισε να επαναφέρει στη... ζωή και την ενεργό δράση την ομάδα. Έτσι, ζήτησε και πήρε το καταστατικό της από τον παλιό της Πρόεδρο, τον Γιώργο Πέρρο.
Στον σύλλογο έγιναν πρόσφατα αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, με τον Δημήτρη Μούκα να αναλαμβάνει την προεδρία, πλαισιωμένος από ακόμη 7 μέλη.
Για την τεχνική ηγεσία της ομάδας προορίζονται οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Γιώργος Μπότσης και Σπύρος Ρώσσης, οι οποίοι αναμένεται να αποτελέσουν το προπονητικό της δίδυμο.
Εξάλλου, ο Γιάννης Ρώσσης, που πέρσι διατέλεσε διοικητικό στέλεχος (και εκπρόσωπος Τύπου) της Αναγέννησης Περιβολίου, θα αποτελέσει τον υπεύθυνο ασφαλείας των Χλωμοτιανών.
Όσον αφορά την έδρα της ομάδας, αρχικά οι ιθύνοντές της είχαν δείξει προτίμηση στο Δημοτικό γήπεδο του Πετριτή. Αλλά επειδή σ' εκείνο επικρατεί... συνωστισμός σωματείων, φαίνεται τελικά να καταλήγουν στο Δημοτικό γήπεδο του Αγίου Ματθαίου.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι η Διοίκηση του ΠΑΣ Χλωμοτιανών, δια του εκπροσώπου της, Θανάση Μπότση, την Πέμπτη (8/8) θα δηλώσει στην ΕΠΣ Κέρκυρας τη συμμετοχή του σωματείου στο Πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας, της νέας αγωνιστικής περιόδου (2013-2014).
Χρήστος Γραμμένος
Corfu Corner Radio

Σάββατο
2
Ιούλιος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb