Την κατάκτηση της δεύτερης νίκης του (και πρώτης εκτός έδρας) στο φετινό Πρωτάθλημα της Α1′ Κατηγορίας πανηγύρισε σήμερα Κυριακή (7/11) ο Οδυσσέας Αυλιωτών, ο οποίος επικράτησε του Αστέρα Μωραϊτίκων με σκορ 2-0, μέσα στο Δημοτικό γήπεδο Στρογγυλής.
Το παιχνίδι ήταν για την 6η αγωνιστική, με τους Αυλιωτινούς να αποκτούν το προβάδισμα στο 15′ με τον Γιάννη Κεφαλληνό, που πέτυχε το 0-1 έπειτα από όμορφη επιθετική προσπάθεια των φιλοξενουμένων, ενώ στο 35′ ο Φάνης Μιχαλάς «έγραψε» με προβολή το 0-2, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πέτρος Νικόπουλος, έχοντας την συνεργασία των Βασίλη Μπεκάρη και Σπύρου Μερκούρη.
Αξίζει να επισημανθεί ότι στο ημίχρονο του ματς έγινε αναγκαστική αλλαγή του Γιάννη Μουζακίτη («Σούλου») από πλευράς Οδυσσέα, για να μπει στην θέση του ο Κώστας Κουβαράς, ο οποίος έκανε την επανεμφάνισή του έπειτα από σχεδόν 6 ολόκληρα χρόνια, έχοντας προηγουμένως εγχειριστεί στο γόνατο, λόγω πολύ σοβαρού τραυματισμού του.
• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ















