Δίχως να… φορτσάρει, ο αποδεκατισμένος Όλυμπος χθες Τετάρτη (13/4) πέρασε νικηφόρα από το Δημοτικό γήπεδο Στρογγυλής, επικρατώντας του αδύναμου (και «καταδικασμένου») Αστέρα Μωραϊτίκων με 5-0, για την 25η αγωνιστική της Α1′ Κατηγορίας.
Είναι αξιοσημείωτο το ότι η ομάδα της Γαρίτσας «κατέβηκε» μεν με 13 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, ωστόσο -έβγαλε- όλο το παιχνίδι με την ίδια εντεκάδα, καθότι οι δύο αναπληρωματικοί δεν ήταν σε θέση να παίξουν. Ο μεν Αλέξανδρος Μυρίλλας επειδή είχε ένα ελαφρύ κρύωμα και ο Δημήτρης Μαντζώνης επειδή δεν είχε ξεπεράσει πλήρως τον πρόσφατο τραυματισμό του.
Το σκορ άνοιξε ο Βασίλης Μέξας στο 15ο λεπτό, για να γίνει στο 25′ το 0-2 από τον Παναγιώτη Γραμμένο, ύστερα από ασίστ του Σάκη Κούδα. Το 0-3 σημειώθηκε στο 31′ με αυτογκόλ του Αλέξανδρου Γιαννούλη, μετά από προσπάθεια του Μέξα, ενώ στο 42′ ο Παναγιώτης Γραμμένος «ξαναβρήκε δίχτυα», επίσης από ασίστ του Σάκη Κούδα. Το 0-4 ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη, το «συγκρότημα» του Τάσου Βενέτη ελάττωσε τους ρυθμούς του. Παρ’ όλα αυτά, στο 55′ ο νεαρός Βασίλης Μέξας πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, «γράφοντας» το 0-5. Από ‘κει κι έπειτα, σε ένδειξη fair play, οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν συντηρητικά. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι τα πρώτα… κανόνια των Ολύμπιων, οι Φίλιππος Παναγιωτίδης και Χριστόδουλος Γραμμένος, δεν νοιάστηκαν να σκοράρουν.
Η πιο αξιόλογη φάση από πλευράς γηπεδούχων καταγράφηκε στο 88′, όπου στο δυνατό σουτ του Λάμπρου (ή Άκη) Γιαννούλη έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα τράνταξε την οριζόντια δοκό της εστίας του Δημήτρη Λίτου.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Λάκης Αρμενιάκος, σε συνεργασία με τους Σπύρο Μερκούρη και Γιώργο Κυπριώτη.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΩΡΑΪΤΙΚΩΝ (Μπάμπης Κατσάνος):
Θτασύβουλος Καποδίστριας
Γιάννης Κοσμάς
Ραφαήλ Αγελαστόπουλος
Νίκος Τζέλλας
Λευτέρης Θέμας
Αλέξανδτος Γιαννούλης
Μιχαήλ Λέσσης
Λάμπρος-Σπύρος (ή Άκης) Γιαννούλης
Παύλος Ρέτσης
Μηνάς
Τζουλιάνο
(Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι: Θάνος Ζερβός, Κισκίρας, Γιάννης Ρέτσης, Αυθίνος)
Α.Π.Σ. ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΑΡΙΤΣΑΣ (Τάσος Βενέτης):
Δημήτρης Λίτος
Λευτέρης Κοσκινάς
Σταύρος Ρούσσος
Χριστόδουλος Γραμμένος
Γεράσιμος Βαγγαλάτης
Αντώνης Ζώτος
Παναγιώτης Γραμμένος
Άγγελος Τζώρας
Βασίλης Μέξας
Σάκης Κούδας
Φίλιππος Παναγιωτίδης
(Αλλαγές δεν έγιναν)
• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
• Το γυμναστήριο Musclemania και το Be Studio Pilates σας εύχονται Καλή Ανάσταση και Χαρούμενο Πάσχα. Στην Ερωτοκρίτου Μωραΐτη 14 . Τηλ. επικοινωνίας 26610- 21950.
• Το κατάστημα ψιλικών «Μαρία», των Θωμά Κρητικού και Όλγας Κρητικού, εύχεται η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει ειρήνη και υγεία. Σας περιμένει στο κέντρο της πόλης, στην Ανδρέα Ανδρεάδη 10, με τηλέφωνο επικοινωνίας το 26610-43386. Διαθέτει αξεσουάρ μόδας, εσώρουχα, κάλτσες, καλσόν και λευκά είδη.