Ξαναγυρίζει στο γήπεδο η Σχολή Ποδοσφαίρου του ΑΟ Κοντόκαλι - CorfuCorner.gr
14/05/2021

Ξαναγυρίζει στο γήπεδο η Σχολή Ποδοσφαίρου του ΑΟ Κοντόκαλι

Η Σχολή Ποδοσφαίρου του ΑΟ Κοντόκαλι, που έχει ως υπεύθυνο τον Βασίλη Αράθυμο και η οποία εδώ και αρκετό καιρό έχει συνάψει συμφωνία με τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, εξέδωσε δελτίο Τύπου, μέσω του οποίου ενημερώνει σχετικά με την ασφαλή επιστροφή των λιλιπούτειων ποδοσφαιριστών στα γήπεδα, βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, καθώς και για το πρόγραμμα των προπονήσεων της.


Ας δούμε τι αναφέρουν στο κείμενο τους οι Κοντοκαλιώτες:

 

«Αγαπητοί γονείς και αθλητές, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι από την προσεχή Δευτέρα 17 Μαΐου επιστρέφουμε στο γήπεδο και στην προπόνηση.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ:

Για το πρόγραμμα άθλησης του πρώτου μήνα (για τον Μάιο) ισχύει το χειμερινό προπονητικό πρόγραμμα (οι ίδιες ώρες).
Οι προπονητές θα κάνουν self test δυο φορές την εβδομάδα όπως θα έχουν κάνει και τα παιδιά ήδη για το σχολείο και θα πρέπει να έχουν τη βεβαίωση μαζί τους.

Χρήση μάσκας απ' όλους εκτός από τους αθλητές την ώρα της άσκησης. Τα παιδιά έρχονται φορώντας τη μάσκα και φεύγουν φορώντας τη μάσκα τους.

Οι αθλητές πρέπει να έχουν δικό τους μπουκαλάκι με νερό καθώς απαγορεύεται να παρέχει η σχολή.
Οι γονείς δεν παραμένουν στον χώρο προπόνησης, ούτε συνωστίζονται πέριξ αυτού. Φέρνουν τα παιδιά 10 λεπτά νωρίτερα και αναχωρούν άμεσα από τις εγκαταστάσεις του γηπέδου προς αποφυγή συγχρωτισμού.

Η συντεταγμένη επανεκκίνηση του συνόλου του ερασιτεχνικού αθλητισμού εξαρτάται από την αυστηρή και απαρέγκλιτη εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Ο καθένας μας, από το πόστο του, οφείλει να περιφρουρήσει την πιστή εφαρμογή τους, προκειμένου η σταδιακή επιστροφή και στην αθλητική κανονικότητα να περνά με ασφάλεια από το κάθε στάδιο στο επόμενο, δεδομένου ότι η πανδημία δεν τελείωσε.

Συνεχίζουμε δυναμικά!»

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
15
Ιούνιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αυγούστα, Αυγουστία, Αυγουστίνα, Αυγουστίνος, Αύγουστος, Αυγουστής, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Λιβύη, Λίβιος, Λίβας, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb