ΚΡΙΚΕΤ: Επιτροπή Διασύνδεσης Αθλητισμού-Τουρισμού από την ΕΛ.ΟΚ - CorfuCorner.gr
12/05/2021

ΚΡΙΚΕΤ: Επιτροπή Διασύνδεσης Αθλητισμού-Τουρισμού από την ΕΛ.ΟΚ

Μέ την ακόλουθη ανακοίνωσή της, η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ γνωστοποιεί την σύσταση Επιτροπής Διασύνδεσης Αθλητισμού-Τουρισμού, όπου Πρόεδρος της θα είναι ο Κυριάκος Κατσώρας και μέλη της στελέχη του κερκυραϊκού τουρισμού:


«Η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ, κατανοώντας το σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο αθλητικός τουρισμός στην περιφερειακή ανάπτυξη και ακολουθώντας τις προτροπές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κρίκετ (I.C.C.), που θεωρούν την επένδυση στον αθλητικό τουρισμό στρατηγικής σημασίας, συστήνει «ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ», η οποία αποτελείται από διακεκριμένους τουριστικούς παράγοντες και επιχειρηματίες του τόπου.


Πρόεδρος της Επιτροπής είναι ο Κυριάκος Κατσώρας και μέλη οι κ.κ. Βούλγαρης Χ., Τσαούσογλου Χ. Γεωργούλης Ι., Σπίγγος Α., Ρίζος Βλ., Παπαδόπουλος Σ., Χαλικιόπουλος Σ., Καλούδης Σ., Λάσκαρης Κ. και Κατσαρός Π. Γραμματέας της επιτροπής είναι η κ. Στεφοπούλου Ε.


Η επιτροπή έχει θεσμικό και εισηγητικό ρόλο και στοχεύει στην αξιοποίηση των τουριστικών δυνατοτήτων της Κέρκυρας μέσω του Κρίκετ».

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
15
Ιούνιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αυγούστα, Αυγουστία, Αυγουστίνα, Αυγουστίνος, Αύγουστος, Αυγουστής, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Λιβύη, Λίβιος, Λίβας, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb