Κάτοικος … Περιβολίου ο Σωτήρης Γατσούλης - CorfuCorner.gr
15/04/2021

Κάτοικος … Περιβολίου ο Σωτήρης Γατσούλης

Η Αναγέννηση Περιβολίου, μέσω του ακόλουθου δελτίου Τύπου της ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, Σωτήρη Γατσούλη, ΠΟΥ προέρχεται από την γειτονική ΑΕ Λευκίμμης, με την οποία έχουν αναπτυχθεί ιδιαιτέρως φιλικές σχέσεις:

«Στα πλαίσια της ανανέωσης και κοιτάζοντας το μέλλον της ομάδας μας καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Αναγέννησης έναν πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή, τον 15χρονο Γατσούλη Σωτήρη από την Α.Ε Λευκίμμης.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του εύχονται ολόψυχα κάθε επιτυχία».

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ 

 

 • Το κατάστημα NOVA, του Σταύρου Βουγιούκα, σας εύχεται ολόψυχα ότι καλύτερο για τις εορτές του Πάσχα . Διαθέτει Nova, κινητή τηλεφωνία, σέρβις κινητών τηλεφώνων και εξόφληση όλων των λογαριασμών (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, σταθερής & κινητής τηλεφωνίας) και σας περιμένει στη Μητροπολίτου Μεθοδίου 58. Τηλέφωνο: 26611-02306.


•Από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου "ΡόΜα", πολλές-πολλές ευχές για χαρούμενες πασχαλινές γιορτές. Η σχολή που λειτουργεί από το 2013 και εδρεύει στο Αθλητικό Κέντρο «Βλάσσης», στο Κανόνι, διδάσκει στα μικρά παιδιά τα μυστικά της μπάλας, με μεθοδικό τρόπο, ενώ διαθέτει τμήματα Μπαμπίνι, Προτζούνιορ, Τζούνιορ, Προπαίδων και Παίδων. Ιδρυτής, υπεύθυνος και προπονητής της "ΡόΜα", είναι η παλιά μεγάλη δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου, Μανώλης Ροκίδης. Για πληροφορίες ή για εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 6944305764.

 

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
8
Μάιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Θεολόγος, Θεολόγης, Θολόγος, Θολόγης, Θολόης, Θεολογία, Θολογία, Μέλιος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb