Ο… 44άρης Κεραυνός Αγίου Νικολάου - CorfuCorner.gr
15/04/2021

Ο… 44άρης Κεραυνός Αγίου Νικολάου

Tα 44 χρόνια από την ίδρυσή του γιόρτασε χθες Τετάρτη (14/4) ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου


Επ΄ αυτού του γεγονότος , το σωματείο της νότιας Κέρκυρας ανήρτησε το ακόλουθο κείμενο στο λογαριασμό του, στο facebook:

 

«Ο ΔΡΟΜΟΣ ΧΑΡΑΧΤΗΚΕ!
Σαν σήμερα, μία Πέμπτη πριν 44 χρόνια, το όνειρο μιας παρέας πήρε μορφή. Το ημερολόγιο έγραφε 14 Απριλίου 1977, όταν 21 χωριανοί υπέγραφαν τα παρακάτω.

ΑΡΘΡΟΝ 1ον

ΙΔΡΥΣΙΣ-ΕΠΩΝΥΜΙΑ-ΕΔΡΑ-ΣΚΟΠΟΣ:
1. Ιδρύεται φίλαθλον σωματείον εις Άγιον Νικόλαον-Λευκίμμης Κέρκυρας υπό την επωνυμίαν: "Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος ΚΕΡΑΥΝΟΣ Αγίου Νικολάου-Λευκίμμης Κέρκυρας, με έδραν το χωριόν Άγιος Νικόλαος-Λευκίμμης του Νομού Κέρκυρας.

2. Σκοπός του σωματείου τούτου είναι η σύμμετρος και αρμονική ανάπτυξις των σωματικών και ψυχικών δυνάμεων και δεξιοτήτων των μελών και η δημιουργία ισχυρών και ηθικών χαρακτήρων, δια της χρησιμοποιήσεως της Γυμναστικής, της αγωνιστικής και λοιπών ασκήσεων, εν συνδιασμώ προς την εφαρμογήν μορφωτικού προγράμματος επί των αθλουμένων.


44 χρόνια μετά, παραμένουμε πιστοί στον αρχικό σκοπό του σωματείου και συνεχίζουμε να προσφέρουμε, ο καθένας από το πόστο του, για να βρίσκεται σήμερα ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Κέρκυρας και σύντομα να επιστρέψει στη φυσική του έδρα.

Χρόνια πολλά Κεραυνέ»!

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ


•Θερμές ευχές για καλή Ανάσταση και χαρούμενο Πάσχα από το Γραφείο Διοικητικών Υποθέσεων του ΑΝΤΩΝΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ. Αναλαμβάνει ανανεώσεις αδειών για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, καθώς και μεταβιβάσεις οχημάτων και κατάθεση πινακίδων. Βρίσκεται στην Αθανασίου Πολίτη 4, έναντι της παλιάς στάσης Γκίκα.Τηλέφωνο: 26610-30077.


• Κατάστημα "ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΡΗΣ", σας εύχεται ολόψυχα χρόνια πολλά για τις γιορτές του Πάσχα, με υγεία και δύναμη. Διαθέτει ανταλλακτικά όλων των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και τρακτέρ), καθώς και ανταλλακτικά σκαφών και οικιακών συσκευών. Θα το βρείτε στην Ιωάννου Θεοτόκη 104, απέναντι από το ΙΚΑ. Τηλέφωνο: 26610-34775.

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
14
Μάιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αριστοτέλης, Τέλης, Ισίδωρος, Σιδέρης

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb