Π. Δημητρίου: «Διακόπτονται οριστικά τα τοπικά Πρωταθλήματα» - CorfuCorner.gr
08/04/2021

Π. Δημητρίου: «Διακόπτονται οριστικά τα τοπικά Πρωταθλήματα»

Μέσω ραδιοφωνικών του δηλώσεων, ο Παναγιώτης Δημητρίου βάζει... χειρόφρενο στις αμυδρές σκέψεις που υπήρχαν για επανεκκίνηση του τοπικού ποδοσφαίρου.


Σήμερα Πέμπτη (8/4) το βράδυ, μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και τον δημοσιογράφο Άγγελο Στύμο, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΠΟ ξεκαθάρισε ότι οι φετινοί αγώνες των διοργανώσεων των ΕΠΣ θα θεωρηθούν ως μη γενόμενοι, αναφέροντας επίσης ότι την καινούργια σαιζόν οι τοπικές Κατηγορίες θα ξεκινήσουν από την αρχή και με τις ίδιες ομάδες με φέτος.


Μεταξύ άλλων, ο κ. Δημητρίου επισήμανε:
«Τα τοπικά Πρωταθλήματα βρίσκονται σε αναστολή σχεδόν πεντέμισι μήνες, με τα ερασιτεχνικά σωματεία να απέχουν από κάθε δραστηριότητα. Πλέον, "δεν βγαίνει" το πρόγραμμα για να γίνουν οι αγώνες, δεδομένου ότι οι ομάδες χρειάζονται κι ένα μήνα προετοιμασία και δεν γίνεται να παίζουν τον Ιούνιο. Γι' αυτό και το Σάββατο θα συνεδριάσουμε στην ΕΠΟ, για να αποφασίσουμε την οριστική διακοπή των φετινών διοργανώσεων των Ενώσεων, αφού οι λοιμωξιολόγοι καθυστερούν να προβούν σε ανακοινώσεις αναφορικά με το τοπικό ποδόσφαιρο. Τα παιχνίδια που έγιναν φέτος, στο ξεκίνημα της περιόδου, θα ακυρωθούν και θα θεωρηθούν ως μη γενόμενα. Του χρόνου, τα Πρωταθλήματα και το Κύπελλο των ΕΠΣ θα διεξαχθούν από την αρχή, με την ίδια ακριβώς σύνθεση. Νομίζω ότι έτσι πρέπει να γίνει .Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε ως Ομοσπονδία, είναι να ζητήσουμε απο την Γ.Γ.Α να ξαναρχίσουν προπονήσεις οι Ακαδημίες για τον Μάιο και τον Ιούνιο».


• Θερμές και εγκάρδιες ευχές για χαρούμενες Πασχαλινές γιορτές από την Σχολή Ποδοσφαίρου ΑΟ Κοντόκαλι. Λειτουργεί από το 2013, με πιστοποιημένους προπονητές και διαθέτει τμήματα Κ6, Κ8, Κ10, Κ12 και Κ14. Η Σχολή εδρεύει στο Δημοτικό γήπεδο Κοντοκαλίου, ενώ υπεύθυνός της είναι ο Βασίλης Αράθυμος. Η Ακαδημία προχώρησε σε μία σπουδαία συμφωνία, καθώς έχει συνάψει επίσημη συνεργασία με τις Σχολές Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού. Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και εγγραφές: 6978073392.

 


•Ο φούρνος Αυγερινού, που παρασκευάζει ψωμί, παραδοσιακή φογάτσα, σφολιατοειδή, τσουρέκια και κουλουράκια, εύχεται σε όλον τον κόσμο μια υπέροχη Ανάσταση , με υγεία. Το κεντρικό κατάστημα βρίσκεται στην Σπύρου Ραθ 11, στο Κεφαλομάντουκο, με τηλέφωνο επικοινωνίας το 26610-35822. Υποκαταστήματα λειτουργούν στην Ξενοφώντος Στρατηγού (τηλ. 26610-37030), στην Ιωάννου Θεοτόκη (τηλ. 26610-30179) και στην Πίνια (τηλ. 26610-42180).

 

• Οι αθλητές και οι προπονητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Θιναλιακού, εύχονται από καρδιάς σε όλο τον κόσμο καλή Ανάσταση και χαρούμενο Πάσχα και πάνω από όλα με υγεία. Η Ακαδημία διαθέτει τμήματα Κ8 (Μπαμπίνι), Κ10 (Προτζούνιορ), Κ12 (Τζούνιορ), Κ14 (Προπαίδες) και Κ16 (Παίδες). Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα: 6972 65 52 83 (Γιώργος Κοντάλιπος) και 6949 59 79 72 (Μιχάλης Ψαρράς).

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
8
Μάιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Θεολόγος, Θεολόγης, Θολόγος, Θολόγης, Θολόης, Θεολογία, Θολογία, Μέλιος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb