Γ. Κουλόπουλος: «Εκ του πονηρού τα περί συνεργασίας»! - CorfuCorner.gr
19/03/2021

Γ. Κουλόπουλος: «Εκ του πονηρού τα περί συνεργασίας»!

Ενόψει των επερχόμενων αρχαιρεσιών της ΕΠΣ Κέρκυρας, υπάρχει τις τελευταίες μέρες έντονη φημολογία στο νησί περί επαφών των επικεφαλείς δύο εκ των παρατάξεων (και συγκεκριμένα των Γιώργου Κουλόπουλου και Χάρη Κουτσούρη), με σκοπό την συνεργασία.


Το CORFUCORNER.GR επικοινώνησε με τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης, ο οποίος μας διέψευσε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο της προεκλογικής συμπόρευσης με κάποιον άλλον συνυποψήφιο.


«Ακούω δεξιά κι αριστερά ότι δήθεν κουβεντιάζω με τον επικεφαλής άλλου συνδυασμού, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Πραγματικά, ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας», ξκεκαθάρισε ο κ. Κουλόπουλος, για να προσθέσει στην συνέχεια: «Όπως έχω ξαναδηλώσει, η δική μου παράταξη είναι εδώ κι εβδομάδες πανέτοιμη για τις εκλογές και ειλικρινά απορώ από ποιους και για ποιον λόγο διαρρέεται το μύθευμα περί συνεργασίας μου με έναν άλλον συνυποψήφιο, από αντίπαλο συνδυασμό. Θεωρώ ότι αυτά που κυκλοφορούν, είναι εκ του πονηρού. Κρύβουν σκοπιμότητα, με στόχο την δημιουργία σύγχυσης στα σωματεία μας».


Από ‘κει και πέρα, σ' ότι αφορά τις αρχαιρεσίες της ΕΠΟ, στις 27 Μαρτίου, ο έμπειρος παράγοντας διευκρίνισε στην ιστοσελίδα μας τα ακόλουθα: «Στην επικείμενη εκλογική διαδικασία της Ομοσπονδίας, δικαίωμα ψήφου από πλευράς της Ένωσής μας έχει ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Ποζίδης, ενώ ως αναπληρωτής έχω οριστεί εγώ».


• Επιμέλεια: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
8
Μάιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Θεολόγος, Θεολόγης, Θολόγος, Θολόγης, Θολόης, Θεολογία, Θολογία, Μέλιος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb