Κουτσούρης: «Ναι, κατεβαίνω για Πρόεδρος της ΕΠΣΚ» - CorfuCorner.gr
04/03/2021

Κουτσούρης: «Ναι, κατεβαίνω για Πρόεδρος της ΕΠΣΚ»

Προχθές Τρίτη (2/3) το CORFUCORNER.GR είχε αποκαλύψει την πρόθεση του Χαρίτωνα (Χάρη) Κουτσούρη να θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος της ΕΠΣ Κέρκυρας, στις επερχόμενες αρχαιρεσίες της διοργανώτριας αρχής του τοπικού ποδοσφαίρου. Κι αυτό το ρεπορτάζ μας, λοιπόν, φαίνεται να βγαίνει αληθινό.


Η ιστοσελίδα μας, επικοινώνησε με τον πρώην Πρόεδρο του ΑΟ Κασσιώπης και νυν Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, ο οποίος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον και την επιθυμία του να ηγηθεί της ΕΠΣΚ.


«Ναι, θα θέσω υποψηφιότητα για την προεδρία της Ένωσης κι ευελπιστώ ότι τα σωματεία θα με στηρίξουν με την ψήφο τους. Είμαι πολύ αισιόδοξος», μας δήλωσε ο κ. Κουτσούρης. Για να προσθέσει: «Το κερκυραϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει μεγάλα και ποικιλόμορφα προβλήματα κι εμείς έχουμε πολύ όρεξη και διάθεση για δουλειά, ώστε να τα επιλύσουμε. Έχουμε όραμα, έχουμε και πλάνο. Τώρα, βρισκόμαστε στο στάδιο της συγκρότησης και της στελέχωσης του συνδυασμού μας. Όποιος συμφωνεί με την φιλοσοφία μας, τον καλούμε να συμπορευτεί μαζί μας».


• Επιμέλεια: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
8
Μάιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Θεολόγος, Θεολόγης, Θολόγος, Θολόγης, Θολόης, Θεολογία, Θολογία, Μέλιος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb