Την Παρασκευή αποφασίζεται ο τρόπος διεξαγωγής της Γ΄ Εθνικής - CorfuCorner.gr
03/03/2021

Την Παρασκευή αποφασίζεται ο τρόπος διεξαγωγής της Γ΄ Εθνικής

Η ...αντίστροφη μέτρηση για την «επιστροφή» της Γ' Εθνικής, έχει ήδη ξεκινήσει. Οι ομάδες πήραν το «πράσινο φως» για προπονήσεις και αρχίζουν σιγά -σιγά να πατούν γήπεδο, ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο, με τα εβδομαδιαία τεστ, το οποίο και θα πρέπει να τηρήσουν.

 

Το παραπάνω αποτελεί τη βασική προϋπόθεση προκειμένου, από τους ειδικούς και την Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ να δοθεί το τελικό «Ok» για την αγωνιστική δράση.


Την ερχόμενη Παρασκευή (5/3) συνεδριάζει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, με θέμα το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, οι όροι επανεκκίνησης του οποίου έχουν προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις, αφού η εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής, που είναι να υποβιβαστούν στα τοπικά Πρωταθλήματα, όσες ομάδες δε δηλώσουν συμμετοχή, προκαλεί αντιδράσεις. Ενώσεις και σωματεία, ζητούν από την Ομοσπονδία, όσα σωματεία δε δηλώσουν συμμετοχή, να μην έχουν καμία κύρωση και να αγωνιστούν και του χρόνου στην Κατηγορία.. Πηγή: https://soccerplus.gr


Οι δηλώσεις συμμετοχής των συλλόγων στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ , ολοκληρώθηκαν σήμερα Τετάρτη, στις 12μ.μ. Ανάλογα με το πόσες ομάδες δηλώσουν πως θέλουν να συμμετάσχουν στην συνέχιση του Πρωταθλήματος, θα αποφασιστεί και ο τρόπος διεξαγωγής.


Η διεξαγωγή ενός γύρου με συγκεκριμένους αγώνες, αποτελεί την κύρια σκέψη της Επιτροπής της διοργανώτριας Αρχής, ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν μεθαύριο Παρασκευή . Η Εκτελεστική Επιτροπή θα πάρει την τελική απόφαση, μετά την εισήγηση της Επιτροπής διοργανώσεων.
Μέχρι στιγμής, από το Πρωτάθλημα φαίνεται να έχουν αποχωρήσει 6 σωματεία. Πρόκειται για τους Άρης Ρεθύμνου, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, Γιούχτα, Οπούντιο Μαρτίνου, ΑΕ Νέαπολης και Δαμάστα.

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
8
Μάιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Θεολόγος, Θεολόγης, Θολόγος, Θολόγης, Θολόης, Θεολογία, Θολογία, Μέλιος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb