Σενάριο για «χάρτινους Πρωταθλητές» στις Ενώσεις! - CorfuCorner.gr
02/03/2021

Σενάριο για «χάρτινους Πρωταθλητές» στις Ενώσεις!

Η συνέχιση των τοπικών Πρωταθλημάτων, φαντάζει πλέον ... όνειρο θερινής νυκτός , καθώς τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει αισθητά και το πρόβλημα που προκύπτει τώρα είναι το ποιες ομάδες θα ανεβούν στη Γ' Εθνική.


Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προφανώς θα ζητήσει από τις εκάστοτε Ενώσεις να θέσουν στην διάθεση της «χάρτινους Πρωταθλητές», όπως συνέβη και πέρυσι με το Κύπελλο, δηλαδή να δηλωθούν σωματεία που θα θελήσουν να αγωνιστούν στην Γ΄Εθνική Κατηγορία την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο (2021-2022).


Εδώ, να διευκρινίσουμε ότι υπάρχουν σύλλογοι που έχουν τη δυνατότητα προαχθούν, αφού είχαν σκοπό τους την άνοδο, επομένως για αυτούς θα πρέπει να βρεθεί κάποιος τρόπος να προβιβαστούν.


Έτσι, θα δοθεί η ευκαιρία σε ομάδες που θέλουν να αγωνιστούν την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο στη Γ' Εθνική να το γνωστοποιήσουν. Αν, τώρα, αυτές είναι υπεράριθμες, από ότι προβλέπει η προκήρυξη, τότε οι εναλλακτικές είναι τρείς: είτε θα διεξαχθεί κλήρωση ( που είναι το πιθανότερο), είτε θα γίνει κάποιο... μίνι τουρνουά, είτε αγώνας μπαράζ για την ανάδειξη του Πρωταθλητή. Εάν κι εφόσον ισχύσει το δεύτερο ή το τρίτο σενάριο, τότε γεννάται ένα πελώριο ερωτηματικό, για το πώς θα παίξουν τα σωματεία ελλείψει προετοιμασίας.

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
8
Μάιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Θεολόγος, Θεολόγης, Θολόγος, Θολόγης, Θολόης, Θεολογία, Θολογία, Μέλιος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb