ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 

www.corfucorner.gr

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ SITE
• Ιδρυτής: Χρήστος Γραμμένος
• Αρχισυνταξία - Υπεύθυνη διαχείρισης: Ελίνα Νέρη

• Φωτορεπόρτερ: Αντώνης Καρύδης, Γιώργος Διαμαντής
• Σκίτσα: Σπύρος Μουρατίδης
• Έκτακτοι συνεργάτες:Μιχάλης Γραμμένος, Ματούλα Ανδριώτη

• Τεχνική υποστήριξη: Γιάννης Σγούρος

 


Η ιστοσελίδα CORFUCORNER.GR ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία της από τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2009, με σκοπό να προβάλλει μέσα από το διαδίκτυο τον κερκυραϊκό αθλητισμό και να ενημερώνει τους επισκέπτες/αναγνώστες της για τα δρώμενα σ' αυτόν, με υπευθυνότητα, αντικειμενικότητα και εγκυρότητα.


Ιδρυτής αυτού του site είναι ο Χρήστος Γραμμένος (ΦΩΤΟ), ο οποίος ασχολείται με την αθλητική δημοσιογραφία, ενώ τυγχάνει τακτικό μέλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου  (Π.Σ.Α.Τ.) και της Παγκόσμιας Ένωσης Αθλητικών Συντακτών (AIPS).

Έκανε τα πρώτα του «βήματα» στο χώρο του αθλητικού ρεπορτάζ το 1989. Όντας, τότε, μαθητής του Γυμνασίου, ξεκίνησε συνεργασία με την "ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ" και υπήρξε ίσως ο μικρότερος ηλικιακά ανταποκριτής αθηναϊκής εφημερίδας, στην ιστορία του ελληνικού Τύπου.


Έως τώρα, ο Χρήστος Γραμμένος έχει συνεργαστεί με δεκάδες Μέσα Ενημέρωσης, του γραπτού, του ηλεκτρονικού και του διαδικτυακού Τύπου, τόσο της Κέρκυρας, όσο και της υπόλοιπης Ελλάδας.

 


(Ευχαριστούμε θερμά τον Γιάννη Σγούρο, ο οποίος επιμελήθηκε την κατασκευή της ιστοσελίδας μας και της παρέχει συνεχή τεχνική υποστήριξη )

 

 

 

 

 

Corfu Corner Radio

Παρασκευή
14
Μάιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αριστοτέλης, Τέλης, Ισίδωρος, Σιδέρης

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb