ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 

www.corfucorner.gr

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ SITE
• Ιδρυτής & Διευθυντής: Χρήστος Γραμμένος
• Αρχισυνταξία - Υπεύθυνη διαχείρισης: Ελίνα Νέρη

• Φωτορεπόρτερ: Αντώνης Καρύδης
• Σκίτσα: Σπύρος Μουρατίδης
• Τεχνική υποστήριξη: Γιάννης Σγούρος

(Σημείωση: Για τα μη ενυπόγραφα κείμενα της ιστοσελίδας μας,  την αποκλειστική ευθύνη φέρει ο Ιδρυτής και Διευθυντής του CORFU CORNER.GR)

 


Η ιστοσελίδα CORFUCORNER.GR ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία της από τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2009, με σκοπό να προβάλλει μέσα από το διαδίκτυο τον κερκυραϊκό αθλητισμό και να ενημερώνει τους επισκέπτες/αναγνώστες της για τα δρώμενα σ' αυτόν, με υπευθυνότητα, αντικειμενικότητα και εγκυρότητα.


Ιδρυτής και Διευθυντής αυτού του site είναι ο Χρήστος Γραμμένος (ΦΩΤΟ), ο οποίος ασχολείται με την αθλητική δημοσιογραφία, ενώ τυγχάνει τακτικό μέλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου  (Π.Σ.Α.Τ.) και της Παγκόσμιας Ένωσης Αθλητικών Συντακτών (AIPS).

Έκανε τα πρώτα του «βήματα» στο χώρο του αθλητικού ρεπορτάζ το 1989. Όντας, τότε, μαθητής του Γυμνασίου, ξεκίνησε συνεργασία με την "ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ" και υπήρξε ίσως ο μικρότερος ηλικιακά ανταποκριτής αθηναϊκής εφημερίδας, στην ιστορία του ελληνικού Τύπου.


Έως τώρα, ο Χρήστος Γραμμένος έχει συνεργαστεί με δεκάδες Μέσα Ενημέρωσης, του γραπτού, του ηλεκτρονικού και του διαδικτυακού Τύπου, τόσο της Κέρκυρας, όσο και της υπόλοιπης Ελλάδας.

 


(Ευχαριστούμε θερμά τον Γιάννη Σγούρο, ο οποίος επιμελήθηκε την κατασκευή της ιστοσελίδας μας και της παρέχει συνεχή τεχνική υποστήριξη )

 

 

 

 

 

Corfu Corner Radio

Σάββατο
2
Ιούλιος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb