Σήμερα ο Τελικός του τοπικού Κυπέλλου - CorfuCorner.gr
11/05/2013

Σήμερα ο Τελικός του τοπικού Κυπέλλου

Το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του τοπικού ποδοσφαίρου της Κέρκυρας για τη φετινή σαιζόν θα γίνει σήμερα Σάββατο (11/5), στις 6 το απόγευμα, στο γήπεδο της ΕΠΣΚ, στο Κανόνι.
Πρόκειται για τον Τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κέρκυρας, όπου τα ξίφη τους θα διασταυρώσουν μια ομάδα από την πόλη, ο Όλυμπος και μια από το βόρειο συγκρότημα, ο Οδυσσέας Αυλιωτών, με τυπικά γηπεδούχο τον πρώτο.
Η φετινή γιορτή του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου φέρνει αντιμέτωπα δύο σωματεία τα οποία χωρίζει μία Κατηγορία. Οι μεν Ολύμπιοι του Άκη Πανδή κατετάγησαν στη 2η θέση του 5ου Ομίλου της Δ' Εθνικής, πετυχαίνοντας τη συμμετοχή τους στην καινούργια Γ' Εθνική, ενώ οι δε Αυλιωτινοί του Τάσου Μουζακίτη τερμάτισαν στην 3η θέση της Α1' Κατηγορίας της ΕΠΣ Κέρκυρας, συγκατοικώντας με τον Αχιλλέα Νυμφών.
Από ‘κει και πέρα, ο Όλυμπος θα διεκδικήσει την κατάκτηση του 18ου τροπαίου του Κυπέλλου, ενώ από την πλευρά του ο Οδυσσέας θα επιδιώξει να στεφθεί με επιτυχία η πρώτη φορά στην ιστορία του που θα αγωνιστεί σε Τελικό της συγκεκριμένης διοργάνωσης.
Επισημαίνουμε, τέλος, ότι ο φετινός Τελικός διεξάγεται με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, γι' αυτό και η ομάδα που θα αναδειχθεί Κυπελλούχος της ΕΠΣ Κέρκυρας δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας, το οποίο ξεκίνησε από τις 10 Απριλίου.
Χρήστος Γραμμένος

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
8
Μάιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Θεολόγος, Θεολόγης, Θολόγος, Θολόγης, Θολόης, Θεολογία, Θολογία, Μέλιος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb