Πίστη στους Παξούς για δικαίωση - CorfuCorner.gr
18/04/2013

Πίστη στους Παξούς για δικαίωση

  
Μετά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Κέρκυρας για μηδενισμό του ΑΟ Παξών στον επαναληπτικό αγώνα της Ημιτελικής Φάσης του Κυπέλλου με τον Όλυμπο, την Κυριακή 24 Μαρτίου, λόγω μη προσέλευσης της ομάδας, κάτι που είχε ως συνέπεια τον αποκλεισμό της από τη διοργάνωση, οι Παξινοί προσέφυγαν στην ΕΠΟ, καταθέτοντας έφεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε την Τετάρτη (17/4), παρόντος και του Προέδρου του συλλόγου, Σωτήρη Σαρκαβάζη, ο οποίος ταξίδεψε στην Αθήνα. Και πλέον, οι Παξοί αναμένουν εναγωνίως την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της Ομοσπονδίας.
Άπαντες στο σωματείο εκφράζουν την πίστη και την αισιοδοξία τους για δικαίωση, αφού -όπως υποστηρίζουν- έχουν προσκομίσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα, συνοδευόμενα από υπεύθυνες δηλώσεις, που δικαιολογούν τον μη ερχομό της ομάδας στην Κέρκυρα για τον συγκεκριμένο παιχνίδι, λόγω απαγορευτικού απόπλου.
Οι Παξινοί ζητούν την ακύρωση της ποινής από την Πειθαρχική Επιτροπή της ένωσης (απώλεια του ματς με 3-0 στα χαρτιά, αφαίρεση δύο βαθμών από τη φετινή βαθμολογία και ακόμη δύο από εκείνη της επόμενης σαιζόν, καθώς και πρόστιμο 300 ευρώ), ώστε να τους δοθεί η δυνατότητα να δώσουν κανονικά το δεύτερο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Όλυμπο και να υπερασπιστούν το υπέρ τους 3-0 του πρώτου αγώνα, διεκδικώντας έτσι την είσοδό τους στον Τελικό της διοργάνωσης. Εκεί όπου ήδη έχει περάσει ο Οδυσσέας Αυλιωτών.
Στο μεταξύ, η πολύ αργοπορημένη ανάδειξη της Κυπελλούχου ομάδας της ΕΠΣΚ για την περίοδο 2012-2013, θα έχει ως συνέπεια τον αποκλεισμό της από το φετινό Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας που διοργανώνει η ΕΠΟ, λόγω μη έγκαιρης δήλωσης συμμετοχής. Σημειώνεται πως η Ομοσπονδία είχε δώσει προθεσμία στις Ενώσεις για να δηλώσουν τις Κυπελλούχους τους έως τα τέλη Μαρτίου.
Χρήστος Γραμμένος

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
8
Μάιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Θεολόγος, Θεολόγης, Θολόγος, Θολόγης, Θολόης, Θεολογία, Θολογία, Μέλιος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb