Έφεση στην ΕΠΟ από τους Παξούς - CorfuCorner.gr
05/04/2013

Έφεση στην ΕΠΟ από τους Παξούς

  
Στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προσφεύγει ο ΑΟ Παξών για να αναζητήσει το δίκιο του, μετά την ποινή που του επιβλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Κέρκυρας για τη μη προσέλευσή του στον επαναληπτικό αγώνα με τον Όλυμπο, την Κυριακή 24 Μαρτίου, για την Ημιτελική Φάση του τοπικού Κυπέλλου.
Μόλις κοινοποιήθηκε στους Παξινούς η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής, ζήτησαν από την γραμματεία της Ένωσης να τους δοθεί το σκεπτικό της απόφασης, ώστε να την προσβάλουν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Διοίκηση του συλλόγου ανέθεσε την υπόθεση σε δικηγόρο του ΠΑΟΚ, ο οποίος κατέθεσε έφεση στη Δευτεροβάθμια Δικαστική Επιτροπή της ΕΠΟ.
Είναι η τρίτη φορά στη φετινή σαιζόν που οι Παξοί προσφεύγουν στο συγκεκριμένο όργανο της Ομοσπονδίας για να ανατρέψουν απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Κέρκυρας, μετά από εκείνες που αφορούσαν τους αγώνες Πρωταθλήματος της Α1' Κατηγορίας με τον Θιναλιακό και τον Ατρόμητο Στρογγυλής. Στην πρώτη περίπτωση κέρδισαν την υπόθεση και το παιχνίδι τούς κατοκυρώθηκε με 3-0 στα χαρτιά, ενώ στη δεύτερη την έχασαν και το ματς έγινε κανονικά.
Οι άνθρωποι του ΑΟ Παξών θεωρούν ότι το σωματείο τους έχει αδικηθεί κατάφορα από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας εξέδωσαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας, ενώ -όπως πληροφορηθήκαμε- ο Πρόεδρος του συλλόγου, Σωτήρης Σαρκαβάζης, βρίσκεται σπό την Πέμπτη (4/4) στην Κέρκυρα για τηλεοπτική εμφάνιση, προκειμένου να υποστηρίξει δημοσίως το δίκιο της ομάδας του, παραθέτοντας τα επιχειρήματά του για τη μη μετάβασή της στο ματς με τον Όλυμπο.
Οι Παξινοί έχουν στα χέρια τους έγγραφα και υπεύθυνες δηλώσεις που αποδεικνύουν ότι την Κυριακή 24 Μαρτίου δεν ήταν εφικτό να ταξιδέψουν στην Κέρκυρα, λόγω απαγορευτικό απόπλου εξαιτίας των υψηλών μποφόρ. Τα στοιχεία αυτά τα έχουν προσκομίσει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και δηλώνουν αισιόδοξοι ότι θα δικαιωθούν.
Εάν κι εφόσον συμβεί αυτό, τότε ο δεύτερος ημιτελικός αγώνας Κυπέλλου μεταξύ Ολύμπου - ΑΟ Παξών (ρεβάνς του 3-0 υπέρ της δεύτερης ομάδας) θα γίνει κανονικά, ενώ οι Παξοί θα απαλλαχθούν και από την τιμωρία που τους επιβλήθηκε. Δηλαδή, αφαίρεση δύο βαθμών από τη βαθμολογία της φετινής περιόδου και ακόμη δύο από εκείνη της επόμενης, καθώς και χρηματικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.
Χρήστος Γραμμένος

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
8
Μάιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Θεολόγος, Θεολόγης, Θολόγος, Θολόγης, Θολόης, Θεολογία, Θολογία, Μέλιος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb