Στις 26 Σεπτεμβρίου το Σούπερ Καπ - CorfuCorner.gr
22/08/2012

Στις 26 Σεπτεμβρίου το Σούπερ Καπ

Οι «κόκκινοι» του Ερασιτέχνη ΑΟ Κέρκυρα και οι «λευκοί» της Αναγέννησης Περιβολίου θα αναμετρηθούν στις 26/9
  
Τελικά στις 26 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τετάρτη, θα γίνει ο αγώνας του Σούπερ Καπ μεταξύ της περσινής Πρωταθλήτριας της ΕΠΣ Κέρκυρας, Αναγέννησης Περιβολίου, και του περσινού φιναλίστ του Κυπέλλου, Ερασιτέχνη ΑΟ Κέρκυρα. (Ο περσινός Κυπελλούχος ΑΟ Κασσιώπης δεν έχει δικαίωμα να λάβει μέρος, διότι βρίσκεται πλέον σε επαγγελματική Κατηγορία).
Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΚ, το απόγευμα της Τρίτης (21/8), «έπεσαν στο τραπέζι» αρχικά οι ημερομηνίες Τετάρτη 5/9 ή Τετάρτη 12/9 για τη διεξαγωγή του Σούπερ Καπ (κάτι το οποίο είχαμε προαναγγείλει σε σχετικό άρθρο μας). Το «κώλυμα» προέκυψε στο γεγονός ότι σε αυτές τις ημερομηνίες η Αναγέννηση Περιβολίου θα είναι αγωνιστικά ανέτοιμη για να παίξει, αφού η προετοιμασία της ξεκίνησε τη Δευτέρα 20 Αυγούστου.
Δεδομένου ότι από το σαββατοκύριακο 8-9 Σεπτεμβρίου η ομάδα Νέων του ΑΟ Κέρκυρα θα μετέχει στο αντίστοιχο Πρωτάθλημα Υποδομών της Σούπερ Λιγκ, ενώ θα ξεκινήσει και το Κύπελλο της ΕΠΣ Κέρκυρας, αποφασίστηκε εν τέλει ο αγώνας του Σούπερ Καπ να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, που η ημερομηνία είναι διαθέσιμη.
Το παιχνίδι μεταξύ Ερασιτέχνη ΑΟ Κέρκυρα - Αναγέννησης Περιβολίου θα γίνει στο γήπεδο της ΕΠΣΚ, στο Κανόνι, ενώ η ώρα έναρξης θα αποφασιστεί σε κάποια από τις προσεχείς συνεδριάσεις του Δ.Σ. της Ένωσης.
Σημειώνεται πως είναι η πρώτη φορά που το Σούπερ Καπ θα διεξαχθεί τόσο αργοπορημένα, καθώς τις προηγούμενες χρονιές γινόταν συνήθως στο πρώτο 12ήμερο του Σεπτέμβρη.
Από εκεί και πέρα, όπως αναμενόταν, στη συνεδρίαση της Τρίτης πάρθηκε η απόφαση για την αντικατάσταση του Ποσειδώνα Βιταλάδων και του Βέλους Βελονάδων (που δεν δήλωσαν συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας) με τον ΑΟ Σιναράδων και τον Ηρακλή Σφακερών, οι οποίοι πλέον και με τη... βούλα προβιβάζονται από τη Β' Κατηγορία στην Α'.
Χρήστος Γραμμένος

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
8
Μάιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Θεολόγος, Θεολόγης, Θολόγος, Θολόγης, Θολόης, Θεολογία, Θολογία, Μέλιος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb