“Λουκέτο” οι Βιταλάδες, Βέλος & Μάγια! - CorfuCorner.gr
18/08/2012

“Λουκέτο” οι Βιταλάδες, Βέλος & Μάγια!

  
Είναι οριστικό πλέον ότι τη νέα αγωνιστική σαιζόν δεν θα συμμετάσχουν στα τοπικά Πρωταθλήματα ο Ποσειδώνας Βιταλάδων, το Βέλος Βελονάδων και ο ΠΑΣ Μάγια. Δηλαδή, μία ομάδα από τη νότια Κέρκυρα, μία από τη βόρεια και μία από την πόλη.
Το απόγευμα της Παρασκευής 17/8 εξέπνευσε η «σιωπηρή» παράταση που είχε δώσει η ΕΠΣ Κέρκυρας, προκειμένου να υποβάλουν δήλωση συμμετοχής στις τοπικές Κατηγορίες όσα σωματεία δεν το είχαν πράξει μέχρι τις 10/8 που έληγε επίσημα η προθεσμία. Οι παράγοντες των τριών προαναφερόμενων ομάδων δεν προσήλθαν ποτέ στα γραφεία της ΕΠΣΚ για να καταθέσουν το σχετικό έγγραφο, ενώ σε επικοινωνία που είχε μαζί τους η γραμματέας της Ένωσης, την ενημέρωσαν ότι αποφάσισαν να μην «κατεβάσουν» τα σωματεία τους και να απέχουν.
Τη σαιζόν που πέρασε, ο Ποσειδώνας Βιταλάδων αγωνίστηκε στο Πρωτάθλημα της Α1' Κατηγορίας, όντας νεοφώτιστος, και με προπονητή τον Σπύρο Κουλούρη. Η ομάδα του νότου, παρά το καλό της ξεκίνημα, τερμάτισε στην 11η θέση της βαθμολογίας και οδηγήθηκε στα μπαράζ παραμονής (play-out), όπου εν τέλει υποβιβάστηκε στην Α' Κατηγορία, έπειτα από διπλή αναμέτρηση με την ΑΕ Φαιάκων.
Το Βέλος Βελονάδων συμμετείχε στην Α' Κατηγορία, με προπονητή (και παίκτη) τον Σπύρο Ζέρβα. Η ομάδα της βόρειας Κέρκυρας, αν και νεοφώτιστη, ξεκίνησε εντυπωσιακά στο Πρωτάθλημα και για κάποιο διάστημα βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Τελικά κατετάγη ακριβώς στην καρδιά του πίνακα (7η θέση), εξασφαλίζοντας από νωρίς και με άνεση την παραμονή στην Κατηγορία.
Τέλος, ο ΠΑΣ Μάγια έλαβε επίσης μέρος στην Α' Κατηγορία, για πρώτη φορά στη ολιγοετή ιστορία του. Η ομάδα του Γιάννη Ρώσση αποδείχθηκε στον... αδύναμο κρίκο του Πρωταθλήματος, καθώς τερμάτισε στην 14η (και τελευταία) θέση, που οδηγούσε στην πτώση στη Β' Κατηγορία.
Χρήστος Γραμμένος

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
8
Μάιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Θεολόγος, Θεολόγης, Θολόγος, Θολόγης, Θολόης, Θεολογία, Θολογία, Μέλιος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb