“Επιστρέφουν” Μπενίτσες, Κουσπάδες, Άρης Μ. & Θύελλα! - CorfuCorner.gr
16/07/2012

“Επιστρέφουν” Μπενίτσες, Κουσπάδες, Άρης Μ. & Θύελλα!

  
Τέσσερις ομάδες θα ξαναδούμε τη νέα αγωνιστική σαιζόν στα κερκυραϊκά ποδοσφαιρικά γήπεδα, οι οποίες ήταν «ανενεργές» για ένα και περισσότερα χρόνια.
Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες του CorfuCorner, επανέρχονται... δριμύτεροι στην ενεργό δράση ο ΑΠΣ Μπενίτσες, ο Αετός Κουσπάδων, ο Άρης Μέσης και ο ΑΠΣ Θύελλα Γαρίτσας. Τα τέσσερα αυτά σωματεία έχουν δηλώσει συμμετοχή στην ΕΠΣ Κέρκυρας και τη νέα περίοδο θα συμμετάσχουν στο Πρωτάθλημα της Β' τοπικής Κατηγορίας.
Αντιθέτως, σε σχέση με πέρσι, υπάρχουν τρεις ομάδες που μέχρι την Πέμπτη 16/8 δεν είχαν δηλώσει συμμετοχή στα Πρωταθλήματά τους, επομένως είναι πιθανό να μην «κατεβούν» την καινούργια σαιζόν. Πρόκειται για τον Ποσειδώνα Βιταλάδων (Α' Κατηγορία), το Βέλος Βελονάδων (Α' Κατηγορία) και τον ΠΑΣ Μάγια (Β' Κατηγορία).
Όπως έχουμε γράψει, την Παρασκευή 17/8 λήγει η «σιωπηρή» παράταση της προθεσμίας που έχει δώσει η ΕΠΣ Κέρκυρας, άρα μάλλον είναι η τελευταία μέσα στην οποία μπορούν τα σωματεία αυτά να δηλώσουν συμμετοχή, εάν φυσικά το επιθυμούν.
Χρήστος Γραμμένος
Corfu Corner Radio

Σάββατο
8
Μάιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Θεολόγος, Θεολόγης, Θολόγος, Θολόγης, Θολόης, Θεολογία, Θολογία, Μέλιος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb