Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε η γιορτή των φιλάθλων του ΑΟ Κέρκυρα, την οποία διοργάνωσε ο Σ.Φ. “VOURLIGANS CLUB” κι έλαβε χώρα σήμερα Σάββατο το βράδυ στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου.
Η εκδήλωση έγινε για να πανηγυριστεί η άνοδος της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ και το παρόν έδωσαν δεκάδες κόσμου, μεταξύ των οποίων άνθρωποι της ομάδας πόλο του ΝΑΟΚ (χαιρετισμό απηύθυνε ο αρχηγός της ομάδας, Σπύρος Τριαντάφυλλος) και εκπρόσωποι της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΑΟ Σχερία, αφού οι “VOURLIGANS” συμπαραστέκονται και στα δύο αυτά σωματεία, όταν αγωνίζονται εντός έδρας.
Την επίσημη ΠΑΕ εκπροσώπησε ο εκ των μεγαλομετόχων Γιώργος Λιμπάντσης, ο Γενικός Διευθυντής Νίκος Λυράκης, το μέλος του Δ.Σ. Γεράσιμος Κουλούρης και ο υπεύθυνος Τύπου Φώτης Σκούρτης. (Η ομάδα του ΑΟΚ δεν παρέστη διότι είχε αποσυρθεί σε ξενοδοχείο, ενόψει του αγώνα με τον Πιερικό).
Το παρόν έδωσαν επίσης ο έφορος υλικού της ομάδας, Μιχάλης Ψάιλας, ο προπονητής Γιάννης Χονδρογιάννης (παλαιός παίκτης του ΑΟΚ), το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Κέρκυρας Χριστόδουλος Κούρκουλος, δημοσιογράφοι κ.α.
«Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον Σύνδεσμο Φιλάθλων για τη βοήθεια που παρείχε στην ομάδα μας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Θέλουμε κοντά μας τον κόσμο και στη νέα σαιζόν, όπου το Πρωτάθλημα θα είναι δυσκολότερο και οι απαιτήσεις της νέας Κατηγορίας μεγαλύτερες» τόνισε στη σύντομη ομιλία του ο κ. Λιμπάντσης.
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλάθλων Λευτέρης Χυτήρης ανέφερε: «Απευθύναμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους Κερκυραίους φιλάθλους και ευχαριστούμε όσους παρίστανται. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε την προηγούμενη Διοίκηση του Συνδέσμου για τη δουλειά που έκανε».
Τέλος, ο υπεύθυνος Τύπου του Συνδέσμου, Βαλάντης Μοσχόπουλος, στη δική του σύντομη ομιλία απηύθυνε έκκληση στην ΠΑΕ να καθιερώσει από την καινούργια σαιζόν φθηνά συνδεσμιακά εισιτήρια.
Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση υπήρχαν δωρεάν αναψυκτικά, μπύρες και σουβλάκια. Από τα μεγάφωνα ακούγονταν μουσική και ο ύμνος της ομάδας, ενώ συχνά οι οπαδοί τραγουδούσαν ρυθμικά… «Κέρκυρα ολέ, κερκυράρα ολέ, Άλφα Εθνική έχεις ανεβεί κι έχω βουρλιστεί».
Οι φίλαθλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο Κυριακή, στις 17:30 στο Εθνικό Στάδιο, για τον αγώνα του ΑΟ Κέρκυρα με τον Πιερικό, ενώ κάλεσαν τον κόσμο να παραστεί στο πάρτι που θα κάνει η ομάδα αύριο το βράδυ (στις 22:00) στο café-bar “Amaze” στο Φαληράκι, για να γιορταστεί η άνοδος.
Χρήστος Γραμμένος
Δεξιά ο μεγαλομέτοχος της κερκυραϊκής ΠΑΕ, Γιώργος Λιμπάντζης και αριστερά ο Πρόεδρος του Σ.Φ. “VOURLIGANS CLUB” Λευτέρης Χυτήρης
Δεξιά ο αρχηγός της ομάδας πόλο του ΝΑΟΚ, Σπύρος Τριαντάφυλλος και αριστερά ο Πρόεδρος του Σ.Φ. “VOURLIGANS CLUB” Λευτέρης Χυτήρης