Αποκαταστάθηκε η αδικία ! - CorfuCorner.gr
02/08/2022

Αποκαταστάθηκε η αδικία !

Επαληθεύτηκε η λαϊκή ρήση «Κάλλιο αργά παρά ποτέ», αφού επιτέλους βγήκε η ...πολυπόθητη απόφαση από την ΕΠΟ για το αυτονόητο, που δεν ήταν άλλο από την παραμονή της ΑΕ Λευκίμμης στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.


Όπως φαίνεται αυτή την φορά επικράτησε η λογική και η σωστή εφαρμογή των νόμων, χωρίς... παρεμβάσεις ... εξ ουρανού(!!!), καθώς το άδικο δεν το υιοθετεί και δεν το θέλει κανένας νοήμων νους. Έτσι, σήμερα Τρίτη 2/8 έκλεισε με τον πιο σωστό τρόπο το θέμα παραμονής που ταλάνιζε τόσο καιρό την ΑΕΛ και όλους τους γύρω από αυτήν και τώρα πλέον η ομάδα θα ξεκινήσει απρόσκοπτα τον προγραμματισμό της και την προετοιμασία της με στόχο μια πολύ καλή πορεία στην 3η τη τάξει Κατηγορία.

 

Ας δούμε την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε:
Σε εφαρμογή αποφάσεων του CAS: α. Με την ακύρωση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων επιστρέφονται στην ΑΕ Λευκίμη οι αφαιρεθέντες βαθμοί και κατά συνέπεια η ομάδα παραμένει στη Γ' εθνική και υποβιβάζεται ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας ΑΟ. β. Επικυρώθηκε η βαθμολογία του ειδικού πρωταθλήματος για την άνοδο στη Super League2. Κατά συνέπεια στην επόμενη κατηγορία προβιβάζονται οι Παναχαϊκή Προοδευτική, Μακεδονικός (σε εκκρεμότητα παραμένει η υπόθεση του Αγροτικού Αστέρα). Σε προσεχή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου θα συζητηθεί το θέμα του ΑΟ Κοζάνης».

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
9
Αύγουστος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb

Warning: fopen(cache/9e1/cached_9e1ad6ca9a388744875671f295a00a69.html): failed to open stream: Άρνηση πρόσβασης in /home/corner/public_html/page.php on line 97

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/corner/public_html/page.php on line 98

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/corner/public_html/page.php on line 99