- 08/08/2022
Μην χάσετε σήμερα Δευτέρα την ιντερνετική εκπομπή μας - 08/08/2022
Για τις 29/8 η «πρώτη» του Οδυσσέα Αυλιωτών - 08/08/2022
Τσουκαλά, Βέρμπη & Ρίζο «καλοβλέπει» ο ΠΑΟ Σφακιανάκης - 08/08/2022
Η ΓΕΠ συλλυπείται για τον Χαράλαμπο Νίνο - 08/08/2022
Κάτοικος Αγίου Ματθαίου ο Παύλος Λίβερης - 08/08/2022
Και ο Χρήστος Σκλαβουνάκος συνεχίζει στον ΠΑΟΚ - 08/08/2022
Ανακοίνωσαν τον Σπύρο Φίλιππα οι Φοίνικες - 08/08/2022
Και ο ταλαντούχος Παναγιώτης Κοσκινάς στο «καραβάκι» - 08/08/2022
Περιβολιάτες παραμένουν οι Τοτάι, Γατσούλης,Δήμος και Γ. Μίαρης - 07/08/2022
Προς επιστροφή στα Κανάλια ο Γιώργος Κοσκινάς
«Έπεισε» και αποκτήθηκε από τον Αστέρα ο Μπονγκούγκου

Δεν χρειάστηκε να περάσει ούτε μια εβδομάδα για να δώσει την συγκατάθεσή του ο προπονητής του Αστέρα Πετριτή, Γιάννης Σφακιανάκης, για την ένταξη του Άλαν Μπονγκούγκου στο ρόστερ της ομάδας, καθώς η προετοιμασία των κόκκινων ξεκίνησε στις 26 Ιουλίου και ο Βέλγος ποδοσφαιριστής ήρθε στο νησί στις 27, όπως είχε αναφέρει η ιστοσελίδα μας. σε σχετικό ρεπορτάζ της .
Ο 24χρονος υψηλόσωμος (1,92) κεντρικός αμυντικός, θήτευσε στις Ακαδημίες της Άντερλεχτ, της Ζούλτε Βάρεγκεμ, της Τούμπισε και της Μουσκρόν, ενώ αγωνίστηκε επίσης σε Ζελζάτε και Σαιντ Νίκλας (ομάδες του Βελγίου). Πρόσφατα είχε αγωνιστεί και στο Πρωτάθλημα της Serie C της Ιταλίας.
Παραθέτουμε το δελτίο Τύπου του σωματείου του λιμανιού:
«Ο Αστέρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Alan Bokungu. Ο 24χρονος θηριώδης στόπερ έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στην Ιταλία, όπου και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος. Ευχόμαστε στον Alan μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες»!