Καταγγελία σωματείου Νοσοκομείου Κέρκυρας για αυθαίρετες μετακινήσεις προσωπικού.... - CorfuCorner.gr
13/07/2022

Καταγγελία σωματείου Νοσοκομείου Κέρκυρας για αυθαίρετες μετακινήσεις προσωπικού....

Για κινήσεις αυταρχισμού και εκφοβισμού εκ μέρους της Διοίκησης κάνει λόγο ανακοίνωση - καταγγελία του Ενιαίου Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κέρκυρας. «Ενώ υπάρχουν δυσαναπλήρωτα κενά σε όλες τις οργανικές θέσεις του Νοσοκομείου μας, ο διοικητής προβαίνει σε κινήσεις ως ο «ανώτατος άρχων» επισημαίνει το Σωματείο.


Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, ο Διοικητής μετακινεί νοσηλευτικό προσωπικό, λαμβάνοντας άσκοπες αποφάσεις με κριτήρια που δεν εξηγεί, απαξιώνοντας όλα τα θεσμικά όργανα, όπως Διευθυντή Νοσηλευτικής Διεύθυνσης, τομεάρχες, προϊσταμένους τμημάτων και κλινικών.«Συγκεκριμένα μετακινεί με δική του απόφαση νοσηλεύτρια από τα Τακτικά ιατρεία και από την Παθολογική κλινική χωρίς να έχει γίνει από μέρους του σχετική αίτηση και χωρίς να έχει γίνει εισήγηση από την αρμόδια Νοσηλευτική διεύθυνση .
Μετά από τις χρηματικές και πειθαρχικές ποινές, εξαντλητικά χρηματικά πρόστιμα και καταλογισμούς ιατρικών μηχανημάτων χωρίς να προηγηθεί ΕΔΕ, τώρα κάνει ένα ακόμη βήμα παρακάμπτοντας τις υπηρεσίες μετακινώντας εργαζόμενους σπέρνοντας αυταρχισμό και εκφοβισμό τη στιγμή που δεν αιτιολογεί την απόφασή του αυτή.
Άραγε αύριο ποιος θα έχει σειρά;
Κάτω από ποιες εργασιακές συνθήκες θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε εν όψει του νέου κύματος της πανδημίας;Καταγγέλλουμε τις απαράδεκτες και άσκοπες αποφάσεις -ενέργειες του διοικητή που σκοπό έχουν τον εκφοβισμό και τον αυταρχισμό.


Καλούμε τον διοικητή να σέβεται όλα τα θεσμικά όργανα, υπηρεσίες και εργαζόμενους.
Τον καλούμε να αποσύρει την άσκοπη απόφαση των δύο μετακινήσεων των Νοσηλευτριών.
Ως σωματείο θα προβούμε σε οποιαδήποτε αναγκαία και ίσως δυσάρεστη για μας τουλάχιστον, ενέργεια για την εργασιακή ειρήνη και ασφάλεια όλων των μελών μας».

 

ΠΗΓΗ: enimerosi.com

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
9
Αύγουστος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb

Warning: fopen(cache/d82/cached_d822847ea8a62735fc3612494ab1186d.html): failed to open stream: Άρνηση πρόσβασης in /home/corner/public_html/page.php on line 97

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/corner/public_html/page.php on line 98

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/corner/public_html/page.php on line 99