Αντικαταστάθηκε η περίφραξη του γηπέδου του Περιβολίου - CorfuCorner.gr
03/07/2022

Αντικαταστάθηκε η περίφραξη του γηπέδου του Περιβολίου

Η Αναγέννηση Περιβολίου, μέσω δελτίου Τύπου της, γνωστοποιεί ότι ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο περίφραξης του δημοτικού γηπέδου του χωριού, που χρησιμοποιεί ως βάση της για τις προπονήσεις, αλλά και τους εντός έδρας αγώνες της , ενώ το σωματείο είναι σε αναμονή για την βελτίωση των περιβαλλόντων χώρων του γηπέδου, καθώς και για την δημιουργία γηπέδου μπάσκετ, όπως επίσης και για την επισκευή του φωτισμού.

 


 Παραθέτουμε το κείμενο των Περιβολιατών

«Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο αντικατάστασης της περίφραξης στο γήπεδο Περιβολίου.
Ένα έργο της Π.Ι.Ν που εκτός από την αντικατάσταση της περίφραξης, περιλαμβάνει και βελτίωση του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου, καθώς και την δημιουργία γηπέδου μπάσκετ.
Ελπίζουμε και ο Δήμος νότιας Κέρκυρας να ανταποκριθεί στο επανειλημμένο αίτημα μας για επισκευή του φωτισμού του γηπέδου, ο οποίος πλέον είναι ακατάλληλος και επικίνδυνος για την ασφάλεια των αθλητών μας»

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 "DELPHI" restaurant & apartments, στον Άγιο Γόρδιο. Ιταλική - μεσογειακή - ευρωπαϊκή κι ελληνική κουζίνα, κατάλληλη για χορτοφάγους, με πιάτα χωρίς γλουτένη. Κάθε Τετάρτη και Σάββατο βράδυ υπάρχει ζωντανό ελληνικό μουσικό πρόγραμμα, με τους Τάσο Κασταμονίτη και Σπύρο Κορακιανίτη. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26610-53710.

 

 

 


 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
15
Αύγουστος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Γεσθημανή, Ιεσθημανή, Γεθσημανή, Δέσποινα, Δέσπω, Δεσποίνου, Δεσποινιώ, Ντέπη, Πέπη, Ζέπω, Πιπίνα, Ελώνα, Ελλώνα, Ελόνα, Ηλιοστάλακτη, Θεοτόκης, Θεοτοκία, Κρυστάλλω, Κρουστάλλω, Κρουστάλω, Κρυσταλία, Κρυσταλλία, Κρουσταλένια, Κρίστι, Κρύστα, Μαργέτα, Μαριέττα, Μαργετίνα, Μαρια, Μαριος, Μαρω, Μαριω, Μαριωρη, Μαρικα, Μαριγω, Μαριγουλα, Μαρουλα, Μαριτσα, Μανιω, Μαριεττα, Μαρουσα, Μαρσια, Μαρινίκη, Μαρί Νίκη, Μιρέλλα, Μυρέλλα, Μιρέιγ, Μιρέϊγ, Παναγιώτης, Πάνος, Πανούσος, Παναγής, Πανάγος, Γιώτης, Πανίκος, Παναγιώτα, Γιώτα, Παναγιούλα, Γιούλα, Παναγούλα, Πάνη, Τότα, Τούλα, Πρέσβεια, Πρεσβεία, Συμέλα, Σιμέλα, Σουμελά

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb