ΜΠΑΣΚΕΤ: Μέχρι 31/7 η εγγραφή των ομάδων στο Μητρώο της ΓΓΑ - CorfuCorner.gr
02/07/2022

ΜΠΑΣΚΕΤ: Μέχρι 31/7 η εγγραφή των ομάδων στο Μητρώο της ΓΓΑ

Απαγορευτική θα είναι η συμμετοχή στα Πρωταθλήματα της νέας σεζόν της ΕΣΚΑΒΔΕ για όσες ομάδες μπάσκετ δεν θα έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στο Αθλητικό Μητρώο της Γ.Γ.Α μέχρι την τελευταία μέρα του Ιουλίου 2022.Όσον αφορά την κερκυραϊκή καλαθοσφαίριση, οι σύλλογοι που έχουν εγγραφεί στο Μητρώο είναι ο Ποσειδώνας Παξών, ο Πήγασος Νότιας Κέρκυρας, ο Ιωάννης Καποδίστριας, ο Ιόνιος Κέρκυρας, ο Λέων BC, ο Κερκυραϊκός Γ.Σ, η ΓΕ Κέρκυρας και ο ΝΑΟ Ναυσίθοος. Προς το παρόν, εκτός λίστας είναι ο Φαίακας, οι Κένταυροι, ο ΑΟ Αλυκών και ο ΑΟ Σχερία (γυναίκες) .


Ας δουμε την σχετική ανακοίνωση της ΕΣΚΑΒΔΕ:

«Μετά από προφορική ενημέρωση της ΕΟΚ, ενημερώνουμε τα σωματεία της , Ένωσης ότι όσα σωματεία δεν θα έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στο ΜΗΤΡΩΟ της Γ.Γ.Α. έως 31 Ιουλίου 2022 δεν θα μπορούν να πάρουν μέρος σε κανένα Πρωτάθλημα διοργάνωσης Ε.Ο.Κ ή Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε.».

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
15
Αύγουστος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Γεσθημανή, Ιεσθημανή, Γεθσημανή, Δέσποινα, Δέσπω, Δεσποίνου, Δεσποινιώ, Ντέπη, Πέπη, Ζέπω, Πιπίνα, Ελώνα, Ελλώνα, Ελόνα, Ηλιοστάλακτη, Θεοτόκης, Θεοτοκία, Κρυστάλλω, Κρουστάλλω, Κρουστάλω, Κρυσταλία, Κρυσταλλία, Κρουσταλένια, Κρίστι, Κρύστα, Μαργέτα, Μαριέττα, Μαργετίνα, Μαρια, Μαριος, Μαρω, Μαριω, Μαριωρη, Μαρικα, Μαριγω, Μαριγουλα, Μαρουλα, Μαριτσα, Μανιω, Μαριεττα, Μαρουσα, Μαρσια, Μαρινίκη, Μαρί Νίκη, Μιρέλλα, Μυρέλλα, Μιρέιγ, Μιρέϊγ, Παναγιώτης, Πάνος, Πανούσος, Παναγής, Πανάγος, Γιώτης, Πανίκος, Παναγιώτα, Γιώτα, Παναγιούλα, Γιούλα, Παναγούλα, Πάνη, Τότα, Τούλα, Πρέσβεια, Πρεσβεία, Συμέλα, Σιμέλα, Σουμελά

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb