Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ακαδημίας του Θιαναλιακού - CorfuCorner.gr
30/06/2022

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ακαδημίας του Θιαναλιακού

Επ' ευκαιρίας της ολοκλήρωσης της αγωνιστικής σαιζόν για τις Ακαδημίες της Κέρκυρας, η Σχολή ποδοσφαίρου του Θιναλιακού εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας κάνει έναν απολογισμό για την χρονιά που πέρασε, ενώ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων Υποδομής των οράνιε.


Παραθέτουμε το κείμενο

«Άλλη μια αθλητική χρονιά φτάνει στο τέλος της, μια χρονιά γεμάτη με έντονες ποδοσφαιρικές στιγμές, με συναισθήματα λύπης ,χαράς αλλά πάνω από όλα ικανοποίησης για τις προσπάθειες των παιδιών που μέσω της ενασχόλησης τους με αυτό που αγαπούν, δημιούργησαν ένα θετικό και ευχάριστο περιβάλλον μέσα στο οποίο αποκόμισαν πολλές και ενδιαφέρουσες εμπειρίες.


Η συμμετοχή των τμημάτων της Ακαδημίας μας στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ,οι συμμετοχές μας σε ποδοσφαιρικά τουρνουά τόσο εντός ,αλλά κυρίως εκτός νησιού,καθώς και οι παρουσίες αθλητών μας σε προπονήσεις τμημάτων υποδομής μεγάλων επαγγελματικών ΠΑΕ, συνθέτουν το ποδοσφαιρικό παζλ της χρονιάς που τελειώνει.


Μεγαλύτερη σημασία έχει όμως ότι και αυτή την ποδοσφαιρική σεζόν,τα παιδιά της Ακαδημίας μας γαλουχήθηκαν στα ιδεώδη του αθλητισμού,την ευγενή άμιλλα ,το ευ αγωνιζεσθαι,στο σεβασμό στον αντίπαλο,στον συμπαίκτη,στους διαιτητές, στους προπονητές,...στο ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δ.Σ. της ομάδας του ΔΙΑ ΚΑΣΣΙΩΠΗΣ ,για την άψογη συνεργασία που είχαμε στην κοινή χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων αλλά και γενικότερα σε όλα τα επίπεδα.
Επίσης τους προπονητές και τους γενικούς αρχηγούς όλων των τμημάτων μας,καθώς και τους χορηγούς μας και όσους βοήθησαν για την εύρυθμη λειτουργία της Ακαδημίας μας αυτή τη δύσκολη χρονιά.
Τέλος ,ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές μας που είναι η ψυχή της Ακαδημίας και στους γονείς τους για την εμπιστοσύνη τους!!
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ»

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
15
Αύγουστος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Γεσθημανή, Ιεσθημανή, Γεθσημανή, Δέσποινα, Δέσπω, Δεσποίνου, Δεσποινιώ, Ντέπη, Πέπη, Ζέπω, Πιπίνα, Ελώνα, Ελλώνα, Ελόνα, Ηλιοστάλακτη, Θεοτόκης, Θεοτοκία, Κρυστάλλω, Κρουστάλλω, Κρουστάλω, Κρυσταλία, Κρυσταλλία, Κρουσταλένια, Κρίστι, Κρύστα, Μαργέτα, Μαριέττα, Μαργετίνα, Μαρια, Μαριος, Μαρω, Μαριω, Μαριωρη, Μαρικα, Μαριγω, Μαριγουλα, Μαρουλα, Μαριτσα, Μανιω, Μαριεττα, Μαρουσα, Μαρσια, Μαρινίκη, Μαρί Νίκη, Μιρέλλα, Μυρέλλα, Μιρέιγ, Μιρέϊγ, Παναγιώτης, Πάνος, Πανούσος, Παναγής, Πανάγος, Γιώτης, Πανίκος, Παναγιώτα, Γιώτα, Παναγιούλα, Γιούλα, Παναγούλα, Πάνη, Τότα, Τούλα, Πρέσβεια, Πρεσβεία, Συμέλα, Σιμέλα, Σουμελά

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb