Ξεκίνησε η συντήρηση του χλοοτάπητα στο γήπεδο της Λευκίμμης - CorfuCorner.gr
30/06/2022

Ξεκίνησε η συντήρηση του χλοοτάπητα στο γήπεδο της Λευκίμμης

Μπορεί ακόμη να μην έχει ξεκαθαρίσει σε ποια Κατηγορία θα αγωνίζεται την επερχόμενη ποδοσφαιρική σαιζόν η ΑΕ Λευκίμμης, καθώς είναι στην αναμονή της απόφασης του CAS, όμως η νέα Διοίκηση του σωματείου δεν μένει με... σταυρωμένα τα χέρια.

 

Με τις κατάλληλες ενέργειες και συνεννοήσεις, οι ιθύνοντες της «Βασίλισσας» φρόντισαν να ξεκινήσει σήμερα Πέμπτη (30/6), η συντήρηση του συνθετικού χλοοτάπητα του αγωνιστικού χώρου του Δημοτικού Σταδίου Λευκίμμης , ενώ ευελπιστούν οι εργασίες να επεκταθούν σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις.


Ας δούμε την σχετική ανακοίνωση του συλλόγου της νότιας Κέρκυρας:


«Μετά από ενέργειες της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης, σε συνεννόηση πάντα με την συντονιστική επιτροπή του γηπέδου και τον ΣΥΠΑΠ, άρχισε σήμερα η συντήρηση του τάπητα του γηπέδου μας από αρμόδιο συνεργείο.
Είμαστε σίγουροι πως θα τηρηθούν οι δεσμεύσεις και για περαιτέρω συντήρηση σε όλους τους χώρους του Σταδίου Λευκίμμης ώστε αυτό να γίνει ένα πραγματικό στολίδι της περιοχής και οι φίλαθλοί μας να απολαμβάνουν τους αγώνες της ομάδας μας εκεί που της αξίζει, στη Γ' Εθνική και ακόμα ψηλότερα!
ΜΟΝΟ Α.Ε.Λ.»


.Γενικό συνεργείο αυτοκινήτων ΚΑΚΟΣ SERVICE. Στο 6ο χλμ. της Εθνικής Πέλεκα (40 μ. πριν την διασταύρωση Πέλεκα-Αγίου Ιωάννη). Τηλέφωνα επικοινωνίας: 26610-52863 & 6947 64 75 59.

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

ΝΑ ΝΕΡΗ


 

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
15
Αύγουστος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Γεσθημανή, Ιεσθημανή, Γεθσημανή, Δέσποινα, Δέσπω, Δεσποίνου, Δεσποινιώ, Ντέπη, Πέπη, Ζέπω, Πιπίνα, Ελώνα, Ελλώνα, Ελόνα, Ηλιοστάλακτη, Θεοτόκης, Θεοτοκία, Κρυστάλλω, Κρουστάλλω, Κρουστάλω, Κρυσταλία, Κρυσταλλία, Κρουσταλένια, Κρίστι, Κρύστα, Μαργέτα, Μαριέττα, Μαργετίνα, Μαρια, Μαριος, Μαρω, Μαριω, Μαριωρη, Μαρικα, Μαριγω, Μαριγουλα, Μαρουλα, Μαριτσα, Μανιω, Μαριεττα, Μαρουσα, Μαρσια, Μαρινίκη, Μαρί Νίκη, Μιρέλλα, Μυρέλλα, Μιρέιγ, Μιρέϊγ, Παναγιώτης, Πάνος, Πανούσος, Παναγής, Πανάγος, Γιώτης, Πανίκος, Παναγιώτα, Γιώτα, Παναγιούλα, Γιούλα, Παναγούλα, Πάνη, Τότα, Τούλα, Πρέσβεια, Πρεσβεία, Συμέλα, Σιμέλα, Σουμελά

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb