Το Σάββατο Αστέρας Λιαπάδων και ΓΕΠ συζητούν για συνεργασία - CorfuCorner.gr
30/06/2022

Το Σάββατο Αστέρας Λιαπάδων και ΓΕΠ συζητούν για συνεργασία

Στην τελική τους ευθεία, όπως φαίνεται, μπαίνουν οι συζητήσεις του Αστέρα Λιαπάδων με την ΓΕ Παλαιοκαστριτών, για την αναμεταξύ τους συνεργασία.


Χθες Τετάρτη (29/6) έγινε στην πολυαίθουσα των Λιαπάδων η τρίτη... απόπειρα για την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης του Αστέρα, καθότι στις δύο προηγούμενες περιπτώσεις υπήρξε αναβολή, λόγω έλλειψης απαρτίας. Τούτη την φορά, το παρόν έδωσαν περίπου 15 άτομα (μεταξύ των οποίων ήταν και αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου) κι έτσι η Γ.Σ. διενεργήθηκε κανονικά.


Επειδή, λοιπόν, το σωματείο δείχνει να έχει περιέλθει σε οικονομικό αδιέξοδο, ως η μοναδική -ίσως- βιώσιμη λύση προβάλλει η συνένωση δυνάμεων με την άλλη ομάδα της περιοχής, την ΓΕΠ.


Όπως αποφασίστηκε χθες, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. και του συλλόγου βετεράνων του Αστέρα θα συναντηθούν μεθαύριο Σάββατο (2/7) το απόγευμα με παράγοντες της ΓΕ Παλαιοκαστριτών, προκειμένου οι δύο πλευρές «να βάλουν τα πράγματα κάτω» και να εξετάσουν όλες τις παραμέτρους της συνεργασίας των ομάδων τους. Η σύσκεψη θα λάβει χώρα σε αίθουσα του ξενοδοχείου "Blue Princess", στους Λιαπάδες, ιδιοκτησίας του Προέδρου της ΓΕΠ, Σπύρου Νίνου.


Εάν κι εφόσον επέλθει συμφωνία, τότε ο Αστέρας θα ισχυροποιηθεί, καθώς θα εισχωρήσουν σ' αυτόν διοικητικά στελέχη και παίκτες της ΓΕΠ, ενδεχομένως και ο προπονητής της, ενώ η ΓΕΠ πιθανότατα θα συνεχίσει να λειτουργεί, αλλά θα μετατραπεί σε θυγατρικό σωματείο του Αστέρα, με παιδιά της Ακαδημίας του να ενσωματώνονται στο ρόστερ της.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ


Γενικό συνεργείο αυτοκινήτων ΚΑΚΟΣ SERVICE. Στο 6ο χλμ. της Εθνικής Πέλεκα (40 μ. πριν την διασταύρωση Πέλεκα-Αγίου Ιωάννη). Τηλέφωνα επικοινωνίας: 26610-52863 & 6947 64 75 59.

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
15
Αύγουστος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Γεσθημανή, Ιεσθημανή, Γεθσημανή, Δέσποινα, Δέσπω, Δεσποίνου, Δεσποινιώ, Ντέπη, Πέπη, Ζέπω, Πιπίνα, Ελώνα, Ελλώνα, Ελόνα, Ηλιοστάλακτη, Θεοτόκης, Θεοτοκία, Κρυστάλλω, Κρουστάλλω, Κρουστάλω, Κρυσταλία, Κρυσταλλία, Κρουσταλένια, Κρίστι, Κρύστα, Μαργέτα, Μαριέττα, Μαργετίνα, Μαρια, Μαριος, Μαρω, Μαριω, Μαριωρη, Μαρικα, Μαριγω, Μαριγουλα, Μαρουλα, Μαριτσα, Μανιω, Μαριεττα, Μαρουσα, Μαρσια, Μαρινίκη, Μαρί Νίκη, Μιρέλλα, Μυρέλλα, Μιρέιγ, Μιρέϊγ, Παναγιώτης, Πάνος, Πανούσος, Παναγής, Πανάγος, Γιώτης, Πανίκος, Παναγιώτα, Γιώτα, Παναγιούλα, Γιούλα, Παναγούλα, Πάνη, Τότα, Τούλα, Πρέσβεια, Πρεσβεία, Συμέλα, Σιμέλα, Σουμελά

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb