Ροκίδης: «Ιδού γιατί αποχώρησα από την Σχολή του Παναθηναϊκού» - CorfuCorner.gr
29/06/2022

Ροκίδης: «Ιδού γιατί αποχώρησα από την Σχολή του Παναθηναϊκού»

Την προηγούμενη εβδομάδα, μέσω της στήλης «Φουλ επίθεση», το CORFUCORεNER.GR είχε επισημάνει την μη παρουσία του ονόματος του Μανώλη Ροκίδη στο επιτελείο της Σχολής του Παναθηναϊκού στην Κέρκυρα, παρότι πέρυσι είχε αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή.


Ο έμπειρος προπονητής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» μίλησε στην ιστοσελίδα μας, εξηγώντας το γιατί δεν συνεργάζεται πια με την συγκεκριμένη Ακαδημία.


Η δήλωση που μας έκανε ο κ. Ροκίδης, έχει ως ακολούθως:
«Επειδή και στον δρόμο συναντώ ανθρώπους που ασχολούνται με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα και με ρωτούν αν είμαι ή όχι στην Σχολή του Παναθηναϊκού στην Κέρκυρα, θα ήθελα να πω τα εξής: Πράγματι, πέρυσι ανέλαβα το πόστο του τεχνικού διευθυντή, όμως τον πρώτο κιόλας καιρό, μετά από περίπου δύο μήνες, τελείωσε η συνεργασία μου, και από τότε δεν ασχολούμαι. Κι αυτό, για ειδικούς και προσωπικούς λόγους. Και για να γίνω πιο σαφής, αποτραβήχτηκα διότι δεν τηρήθηκε η συμφωνία που είχαμε κάνει. Ενημερώνω, λοιπόν, ότι πλέον ουδεμία σχέση έχω με αυτή την Σχολή».


• Επιμέλεια: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
15
Αύγουστος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Γεσθημανή, Ιεσθημανή, Γεθσημανή, Δέσποινα, Δέσπω, Δεσποίνου, Δεσποινιώ, Ντέπη, Πέπη, Ζέπω, Πιπίνα, Ελώνα, Ελλώνα, Ελόνα, Ηλιοστάλακτη, Θεοτόκης, Θεοτοκία, Κρυστάλλω, Κρουστάλλω, Κρουστάλω, Κρυσταλία, Κρυσταλλία, Κρουσταλένια, Κρίστι, Κρύστα, Μαργέτα, Μαριέττα, Μαργετίνα, Μαρια, Μαριος, Μαρω, Μαριω, Μαριωρη, Μαρικα, Μαριγω, Μαριγουλα, Μαρουλα, Μαριτσα, Μανιω, Μαριεττα, Μαρουσα, Μαρσια, Μαρινίκη, Μαρί Νίκη, Μιρέλλα, Μυρέλλα, Μιρέιγ, Μιρέϊγ, Παναγιώτης, Πάνος, Πανούσος, Παναγής, Πανάγος, Γιώτης, Πανίκος, Παναγιώτα, Γιώτα, Παναγιούλα, Γιούλα, Παναγούλα, Πάνη, Τότα, Τούλα, Πρέσβεια, Πρεσβεία, Συμέλα, Σιμέλα, Σουμελά

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb