Φιλικοί αγώνες της Ακαδημίας του Ολύμπου στο Καναλάκι - CorfuCorner.gr
23/06/2022

Φιλικοί αγώνες της Ακαδημίας του Ολύμπου στο Καναλάκι

Μέσω δελτίου Τύπου οι υπεύθυνοι των τμημάτων Υποδομής Κ8 και Κ12 του Ολύμπου Κέρκυρας ενημερώνουν για τα φιλικά παιχνίδια που έδωσαν οι μικροί ταλαντούχοι μπαλαδόροι της Σχολής τους με τους αντίστοιχους του Αχέροντα Καναλακίου, ευχαριστώντας παράλληλα τους Πρεβεζιάνους για την άψογη φιλοξενία τους.


Οι Ολύμπιοι επίσης υπενθυμίζουν την εκδήλωση του ΕΣΥΝ που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 25/6 στην Κάτω Πλατεία της πόλης της Κέρκυρας, όπου θα λάβουν μέρος.


Παραθέτουμε το σχετικό κείμενο:

«Μετά απο αρκετά χρόνια η ακαδημία του Ολύμπου πραγματοποίησε φιλικά παιχνίδια εκτός Κερκύρας. Τα τμήματα κ8 και κ12 της ακαδημίας μας αντιμετώπισαν σε φιλικούς αγώνες τα αντίστοιχα της ακαδημίας του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (PAS Acheron Kanalakiou)! στις πολύ όμορφες εγκαταστάσεις τους.


Ευχαριστούμε την ακαδημία του Αχέρωντα και ιδιαίτερα έναν παλιό γνώριμο του Ολύμπου, τον κύριο Αλέξη Λουκούμη για την άψογη φιλοξενία. Τους αναμένουμε το συντομότερο δυνατόν στην Κέρκυρα για να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία.

Μετά τους αγώνες ακολούθησε εκδρομή στον ποταμό Αχέρωντα όπου μικροί και μεγάλοι είχαμε την ευκαιρία να χαρούμε την υπέροχη Ελληνική φύση και να κάνουμε δραστηριότητες στον ποταμό.

Ακολουθεί το Σάββατο η συμμετοχή μας το Σάββατο στην εκδήλωση του Ε.Συ.Ν. στην κάτω πλατεία και το κλείσιμο της ποδοσφαιρικής χρονιάς την ερχόμενη εβδομάδα όπου τα παιδιά θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο τους μπαμπάδες και τις μαμάδες τους.
#πλάθουμεχαρακτήρες
#διασκεδάζουμετοπαιχνίδι»

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
5
Ιούλιος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Λαμπαδός, Λαμπαδία, Λαμπαδίνα, Λαμπαδή

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb