Παραίτηση Αντώνη Ζώτου από το Δ.Σ. του ΑΟ Κέρκυρα - CorfuCorner.gr
21/06/2022

Παραίτηση Αντώνη Ζώτου από το Δ.Σ. του ΑΟ Κέρκυρα

Την παραίτηση του Αντώνη Ζώτου από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Κέρκυρα, φέρνει σήμερα στην επιφάνεια το CORFUCORNER.GR.


Ο κ. Ζώτος επικαλέστηκε το «ασυμβίβαστο», καθώς εάν συνέχιζε να ασκεί τα καθήκοντα του παράγοντα, ελλόχευε ο κίνδυνος να απολέσει την ιδιότητα του προπονητή και να διαγραφεί από τα Μητρώα. Γι' αυτό και πριν από τέσσερεις μήνες υπέβαλλε την παραίτησή του από Αντιπρόεδρος των «μπλαουγκράνα», η οποία έδινε δεκτή στις 25 Φεβρουαρίου 2022***.


Ο Αντώνης Ζώτος είναι η... ζωντανή ιστορία του ΑΟΚ, έχοντας υπηρετήσει τον σύλλογο με πάθος, από όλα τα πόστα, δηλαδή ως ποδοσφαιριστής, ως προπονητής και ως παράγοντας. Είναι αυτός που πριν από μερικά χρόνια «έβαλε πλάτη» μαζί με τους Γιώργο Κολυτά και Μάνθο Γιαννούλη, κινώντας όλες τις διαδικασίες (νομικές και μη) προκειμένου το «καραβάκι» να... αναστηθεί από την 7ετή παύση της λειτουργίας του και να επανέλθει στην ενεργό δράση. Αναρωτιόμαστε, λοιπόν: ο λόγος που επικαλέστηκε για να παραιτηθεί είναι ο πραγματικός; Ή μήπως συντρέχουν κάποιες άλλες αιτίες; Και γιατί παρακαλώ η προ τετραμήνου αποχώρησή του από την Αντιπροεδρία του σωματείου κρατήθηκε μυστική και κρυφή από την ομάδα;


Δημοσιεύουμε πιο κάτω το έγγραφο που αποδεικνύει την αποδοχή της παραίτησης Ζώτου.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
5
Ιούλιος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Λαμπαδός, Λαμπαδία, Λαμπαδίνα, Λαμπαδή

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb