Έγινε η Γενική Συνέλευση του Αστέρα Πετριτή - CorfuCorner.gr
19/06/2022

Έγινε η Γενική Συνέλευση του Αστέρα Πετριτή

Μέσα σε θαυμάσιο κλίμα και με την παρουσία πολλών μελών του σωματείου, πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο (18/6) το απόγευμα η Γενική Συνέλευση του Αστέρα Πετριτή.


Πέραν των Απολογισμών, αποφασίστηκε και η τροποποίηση του Καταστατικού του συλλόγου, κάτι που άλλωστε είναι υποχρεωτικό. Επίσης, έγινε εγγραφή νέων μελών, ενώ το Διοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα εξέφρασε την πρόθεση και την αποφασιστικότητά του να προβεί σ' όλες τις απαραίτητες κινήσεις κι ενέργειες, προκειμένου την επερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο η ομάδα να «κατέβει» ν' αγωνιστεί στην Γ' Εθνική, ούσα οργανωμένη και προετοιμασμένη σ' όλους τους τομείς.


Επιπλέον, αποφασίστηκε να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες συνάντηση του Δ.Σ. του συλλόγου με τον Δήμαρχο Νότιας Κέρκυρας, Κώστα Λέσση και τον Αντιδήμαρχο, Νίκο Κουρτέση, ούτως ώστε να ζητηθεί από τον Δήμο τόσο η παροχή οικονομικής βοήθειας προς την ομάδα, όσο και η ανάληψη πρωτοβουλιών για την διεκπεραίωση του έργου της τοποθέτησης λυόμενης κερκίδας στο Δημοτικό γήπεδο Πετριτή.


Η Διοίκηση του σωματείου του λιμανιού πρόκειται να συνεδριάσει την επόμενη Κυριακή (26/6), για να συζητήσει διάφορα θέματα και να λάβει αποφάσεις, μεταξύ των οποίων ενδέχεται να είναι και το ζήτημα του προπονητή.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ


"DELPHI" restaurant & apartments, στον Άγιο Γόρδιο. Ιταλική - μεσογειακή - ευρωπαϊκή κι ελληνική κουζίνα, κατάλληλη για χορτοφάγους, με πιάτα χωρίς γλουτένη. Κάθε Τετάρτη και Σάββατο βράδυ υπάρχει ζωντανό ελληνικό μουσικό πρόγραμμα, με τους Τάσο Κασταμονίτη και Σπύρο Κορακιανίτη. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26610-53710.

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
5
Ιούλιος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Λαμπαδός, Λαμπαδία, Λαμπαδίνα, Λαμπαδή

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb