Και …έσονται εις σάρκαν μια Λευκίμμη & Κάβος! - CorfuCorner.gr
16/06/2022

Και …έσονται εις σάρκαν μια Λευκίμμη & Κάβος!

Όπως είχε αποκαλύψει το Corfu Corner.gr σε προγενέστερα ρεπορτάζ του ΑΕ Λευκίμμης και ο ΑΟ Κάβος, πρόκειται να προχωρήσουν σε συνένωση. Τελικά, η ιστοσελίδα μας επαληθεύεται, καθώς σήμερα Πέμπτη (16/6) η «Βασίλισσα του νότου» ανακοίνωσε την συνεργασία της με τους μπορντώ.


Από τούδε και στο εξής, λοιπόν, ο Κάβος θα αποτελεί το... φυτώριο της ΑΕΛ κι έτσι θα δοθεί η ευκαιρία σε πολλά παιδιά της περιοχής να βελτιώσουν και να αναδείξουν το ταλέντο τους.


Παραθέτουμε το δελτίο Τύπου των Λευκιμμιωτών:

«Ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Αθλητικό Όμιλο Κάβου, με στόχο την αξιοποίηση και ανάπτυξη των ταλέντων των ακαδημιών μας αλλά και των νεαρών ποδοσφαιριστών της ευρύτερης περιοχής, που θα έχει τελικό σκοπό την προώθησή τους στη μεγάλη οικογένεια της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ.

Η συνεργασία αυτή θα είναι σε όλα τα επίπεδα, διοικητικό, προπονητικό, υλικοτεχνικά μέσα και γνώσεις, καθώς επίσης θα υπάρχει και συνεχής παρακολούθηση της προόδου των ποδοσφαιριστών.


Θεωρούμε ότι μέσω της συσπείρωσης όλων των δυνάμεων της περιοχής μας και με μια νέα στρατηγική, θα μπορέσουμε με τις συνεργασίες να ανεβάσουμε το ποδοσφαιρικό επίπεδο της περιοχής μας και να υπάρχει μια ουσιαστική ποδοσφαιρική εξέλιξη των παιδιών».
Πιστεύουμε ότι όλος ο κόσμος της Νότιας Κέρκυρας θα αγκαλιάσει τη συγκεκριμένη συνεργασία και στο άμεσο μέλλον αναμένονται κι άλλες δράσεις από την ομάδα μας.

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
5
Ιούλιος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Λαμπαδός, Λαμπαδία, Λαμπαδίνα, Λαμπαδή

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb